کره شمالی سه موشک شلیک کرد

شنبه 4 شهريور 1396
03:42
کره شمالی سه موشک شلیک کرد

خبرگزاری رسمی ژاپن «کیودو» ساعتی پیش گزارش داد که دولت ژاپن مشغول بررسی احتمال شلیک شدن چند موشک از سوی کره شمالی است.

العالم - آسیا

پس از آن ارتش کره جنوبی هم تایید کرد که کره شمالی یک موشک پرتاب کرده است. ژاپن و کره جنوبی احتمال می‌دهند موشک شلیک شده از نوع بالستیک قاره‌پیما بوده باشد. این آزمایش موشکی از ساحل شرقی کره شمالی و به سمت دریای ژاپن انجام شده است.

 خبرگزاری‌های یونهاپ و کیودو هر دو گزارش دادند این موشک حدود 250 کیلومتر پرواز کرده و سپس در دریای ژاپن فرود آمده است.

شبکه «بی‌بی‌سی» نیز به نقل از ارتش کره جنوبی نوشت که کره شمالی همچنین چندین موشک کوتاه‌برد به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است. این سیزدهمین آزمایش موشکی کره شمالی در سال 2017 است.

در همین حال یک منبع نظامی آمریکا اعلام کرد پرتابهای اخیر کره شمالی هیچ تهدیدی برای گوام یا آمریکای شمالی نبوده اند.

ارتش آمریکا نیز ادعا کرد که کره شمالی 3 موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده اما تمام آنها با شکست مواجه شدند. فرماندهی نیروهای آمریکایی در منطقه اقیانوس آرام اعلام کرد موشکهای اول و سوم کره شمالی شلیکی ناموفق داشته اند و موشک دوم نیز ظاهرا بلافاصله پس از شلیک منفجر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران