میشل عون:

امیدواریم «الجرود» مانند جنوب لبنان آزاد شود

شنبه 4 شهريور 1396
13:06
امیدواریم «الجرود» مانند جنوب لبنان آزاد شود رئیس جمهور لبنان ابراز امیدواری کرد عملیات نیروهای این کشور ضد تروریست ها با موفقیت پایان یابد.

العالم - لبنان

به گزارش المیادین، «میشل عون» رئیس جمهور لبنان در سخنانی تصریح کرد: امیدواریم نیروهای مسلح ما همانگونه که جنوب لبنان را از اشغال اسرائیل آزاد کردند، عملیات آزادسازی الجرود را هم به پایان برسانند.

پنج شنبه گذشته هم سید حسن نصرالله با تبریک به موفقیت ها و پیروزی های نیروهای ارتش لبنان و سوریه و رزمندگان حزب الله در الجرود اظهار داشت: هدف اصلی کشور سوریه بیرون راندن "داعش" از منطقه القلمون غربی است.

ارتش لبنان از شنبه گذشته عملیات "فجر الجرود" را به هدف بیرون راندن گروه تروریستی داعش از کوه های شرقی آغاز کرده است. 

ارتش لبنان روز چهارشنبه با اعلام این موضوع در بیانیه ای تأکید کرد: یگانهای ارتش، از صبح امروز در حال استقرار نیرو در همه مناطقی هستند که طی روزهای گذشته از دست گروه تروریستی داعش آزاد شده است.
در این بیانیه تأکید شده است که ارتش در حال آماده شدن برای ورود به مرحله چهارم عملیات "فجر الجرود" است، و یگانهای مهندسی به همین منظور در حال ایجاد جاده های جدید و جستجو به دنبال مین ها، بمبها و تله های انفجاری کار گذاشته شده، و خنثی سازی آنها هستند.
فرماندهی ارتش لبنان تأکید کرد که هیچگونه آتش بسی در مقابل گروه های تروریستی وجود ندارد و عملیات تا شکست نهایی آنان، ادامه خواهد یافت. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید