حضور ۸۰۰ زائر دانشگاهی در مراسم دعای عرفه کربلای معلی

دوشنبه 6 شهريور 1396
11:28
حضور ۸۰۰ زائر دانشگاهی در مراسم دعای عرفه کربلای معلی

العالم ـ ایران ـ اجتماعی

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: ۸۰۰ زائر دانشگاهی دعای عرفه امام حسین(ع) را در جوار بارگاه ملکوتی سیدالشهدا(ع) قرائت خواهند کرد.

محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از 16 مرداد آغاز شده و تا به امروز 3 هزار و 500 زائر دانشگاهی در قالب 85 کاروان به عتبات عالیات اعزام شده‌اند.

زارع گفت: زائران دانشگاهی در دو هتل در نجف اشرف و کربلای معلی مستقر هستند و سعی کرده‌ایم نزدیک‌ترین و با کیفیت‌ترین هتل‌های موجود در عراق را به زائران دانشگاهی اختصاص دهیم.

معاون اجرایی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان درباره اعزام دانشگاهیان در ایام عرفه به عتبات عالیات گفت: از 4 تا 9 شهریور که ایام عرفه محسوب می‌شود روزانه 3 کاروان به صورت زمینی و هوایی به عتبات اعزام می‌شوند و جمعا در این مدت 20 کاروان یعنی 800 دانشگاهی افتخار حضور در کربلای معلی خواهند یافت و دعای عرفه امام حسین(ع) را در جوار بارگاه ملکوتی سیدالشهدا(ع) قرائت خواهند کرد.

به گزارش تسنیم، زارع درباره برنامه‌های تدارک دیده شده برای زائران دانشگاهی نیز گفت: برنامه‌های فرهنگی و اجرایی مختلفی برای زائران دانشگاهی در نظر گرفته شده که  زیارت صافی صفا، بازدید از کتابخانه علامه امینی، بازدید از بیت امام‌خمینی(ره) در نجف و همایش احلی من العسل در کربلای معلی از جمله این برنامه‌هاست.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم