ریاض حجاب به دنبال «قتل» مذاکرات است

جمعه 10 شهريور 1396
16:43
ریاض حجاب به دنبال «قتل» مذاکرات است تریبون مسکو، وابسته به مخالفان سوری، با انتقاد از ریاض حجاب، هماهنگ کنندۀ تریبون ریاض، او را به تلاش برای «قتل» مذاکرات سیاسی در ژنو متهم کرد و خواستار کنار نهادن او از روند سیاسی حل بحران سوریه شد.

العالم – سوریه

مهند دلیقان، رئیس تریبون مسکو، در گفتگو با شبکه راشا تودی گفت ریاض حجاب در گفتگوی اسکایپی با شماری از سازمان های جامعۀ مدنی در شهر بصری الشام در ریف درعا گفته است: «فرایند سیاسی در ژنو به بن بست رسیده است».

دلیقان افزود که حجاب در همان گفتگو از گروه های مسلح خواسته است تا وارد «توافق های صلح» با دولت سوریه – که آن را «دام روسیه» نامیده است – نشوند.

دلیقان گفت ریاض حجاب با این اظهارات اعلام کرده است که خواستار پایان «یک سویه» مذاکرات آستانه و ژنو و بازگشت به گزینۀ نظامی برای سرنگون کردن حکومت سوریه است.

 دلیقان تأکید کرد که «راه به روی حجاب و امثال او بسته است؛ زیرا کسی که شعارهای غیر قابل اجرا سر دهد و هزینۀ آن را بر ملت سوریه تحمیل کند، در پایان، به بن بست خواهد رسید».

0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از سامانه ضدپهپادی جدید در ناوهای جنگی ارتش چین


اشپیگل: ترامپ به دنبال فریب افکار عمومی است


خوش‌بینی نخست‌وزیر پاکستان به روند دیپلماسی پس از عقب نشینی ترامپ


تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر همکاری کشورهای منطقه برای جلوگیری از تشدید تنش


یورش گسترده نظامیان صهیونی به مناطق مختلف کرانه باختری


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز