20 مزدور سعودی در حمله نیروهای یمنی کشته شدند

جمعه 10 شهريور 1396
23:18
20 مزدور سعودی در حمله نیروهای یمنی کشته شدند حمله موشکی ارتش یمن به مواضع مزدوران منصور هادی در مارب 7کشته و 12زخمی برجا گذاشت.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن امروز( جمعه) مواضع نیروهای عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن را در شهرستان صرواح در استان مارب هدف قرار دادند که بر اثر این حمله نه تن از نیروهای منصور هادی کشته و  11  تن دیگر زخمی شدند.

درمیان مجروحان این حمله نام محمد علی الجرادی فرمانده تیپ 81 مزدور دشمن  به چشم می خورد.

الجرادی به همراه هفت تن از همراهانش به شدت مجروح شد.

از سوی دیگر نیروهای یمنی با موشک های کاتیوشا و توپخانه مواضع نیروهای سعودی درشرق الربوعه در عسیر و و الکرس، البیت الابیض ، برج الخشل و الغاویه در جیزان را مورد هدف قراردادند.

واحد موشکی نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن همچنین روز جمعه با موشک زلزال 2 مقر مزدوران سعودی در شهرستان موزع در غرب استان تعز را مورد هدف قراردادند و خساراتی به مزدوران وارد کردند. 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است