گاف سخنگوی کاخ سفید درباره اسپانیا

شنبه 11 شهريور 1396
02:44
گاف سخنگوی کاخ سفید درباره اسپانیا گاف های مداوم اطرافیان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پایان ندارد و این بار هم سخنگوی کاخ سفید گاف تازه ای درباره اسپانیا داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "سارا هاکبی سندرز" در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که رئیس جمهوری ترامپ روز هفتم سپتامبر میزبان امیر کویت و در روز 25 سپتامبر هم میزبان رئیس جمهوری اسپانیا خواهد بود.

سخنگوی کاخ سفید در شرایطی مرتکب این اشتباه فاحش شد که کشور اروپایی اسپانیا اصولا رئیس جمهوری ندارد و در آن نظام پادشاهی حکومت می کند.

سخنگوی دولت اسپانیا روز جمعه اعلام کرد که"ماریانو راخوی" نخست وزیر این کشور روز بیست و پنجم سپتامبر با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید دیدار خواهد کرد. 

تیرماه گذشته هم پس از جلسه آبه نخست وزیر ژاپن با دونالد ترامپ، کاخ سفید با صدور بیانیه ای به اشتباه از آبه به عنوان رئیس جمهوری ژاپن یاد کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران