ناتو در جستجوی زیردریایی روسیه در اقیانوس اطلس

يکشنبه 12 شهريور 1396
00:23
ناتو در جستجوی زیردریایی روسیه در اقیانوس اطلس هدف ناتو تعیین موقعیت زیردریایی روسی است و نروژ پس از تلاشی ناکام، از آمریکا، کانادا، فرانسه و آلمان برای این کار، درخواست کمک کرده است.

العالماروپا

به گفته منابع آگاه تلاش نروژ برای پیدا کردن یک فروند زیردریایی روسی کلاس "یاسن" بی نتیجه بود؛ هدف از این جستجو، تعیین موقعیت این زیردریایی روی نقشه بود و نروژ به همین علت از آمریکا ، کانادا ، فرانسه و آلمان درخواست کمک کرد.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک اعلام کرد که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناتو در تلاش برای یافتن یک فروند زیردریایی روسیه در اقیانوس اطلس است.

براساس این گزارش ناتو در جستجوی زیردریایی روسی k 561 (قازان) است که روسیه ماه مارس 2017 آن را به آب انداخت.

رسانه ها اعلام کردند این زیردریایی ممکن است برای دوره مشخصی و به منظور رصد کردن تحرکات ناوهای هواپیما بر در منطقه باقی بماند.

آمریکا و انگلیس ماه اوت رزمایش مشترکی در اقیانوس اطلس برگزار کردند.

این گزارش حاکی است که پرواز هواپیماهای شناسایی ناتو در اقیانوس آرام افزایش یافته است و رسانه های انگلیس اعلام کردند این موضوع ممکن است با اقدام روسیه به اعزام دو زیردریایی جدید به دریای مدیترانه مرتبط باشد.

213

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای