سلفی عجیب بهنوش بختیاری

يکشنبه 12 شهريور 1396
07:31
سلفی عجیب بهنوش بختیاری تصویری از بهنوش بختیاری در شبکه‌های مجازی منتشر شده است که فارغ از حاشیه نیست و واکنش هایی را در فضای مجازی به همراه داشته است.

العالم - ایران / فرهنگی 

این بار تصویری از بهنوش بختیاری در شبکه‌های مجازی منتشر شده است که فارغ از حاشیه نیست، تصویری که بهنوش بختیاری بانوی بازیگر کشورمان را در حال بوسیدن یک کودک بیمار در حالی که از خود سلفی می‌اندازد را نشان می‌دهد، آن‌هم سلفی با علی سه‌ساله که به علت بیماری نادر ژنتیکی نمی‌تواند مثل بچه‌هاى سه‌ساله دیگر راه برود و شیرین زبونى کند و براى زنده‌ماندن به دستگاه وصل است.

سلفی بهنوش بختیاری با این بیمار بسیار مورد انتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.
یکی از کاربران در این مورد توئیت کرده است: «سلفی بهنوش بختیاری با کودکی بیمار؛ پوپولیسم یا کمک به همنوع برای رضای خدا؟»

فرد دیگری نوشته است:«از مواضعش دفاع می‌کنم، اما این نحوه عکس سلفی گرفتن، اکثر کارای خوبش رو برد زیرسوال!»

یکی دیگر از کاربران گفته است:«از امثال بهنوش بختیاری در عجبم که چطور با وجود جوّ منفی نسبت به سلفی‌گرفتن با بیماران، باز هم این کار رو میکنن؟»

دیگری نوشت:«در جامعه‌ای از ریا و تزویر، یکی از سلبریتی‌های خَیرش وقتی به عیادت کودکان بیمار می‌رود، در حین بوسه‌ای ترحم انگیز، سلفی می‌گیرد!»

کاربران دیگر اینطور توئیت کرده‌اند:«یک انسان چقدر سقوط می‌کنه و واسه چنتا لایک از این کارها میکنه؟»،«ابزار و ادوات سلبریتی‌شدن؛ یک موبایل، یک سلفی، یک دردمند، همه رو قاطی می‌کنید و از احساس مردم سوءاستفاده می‌کنید»،«چه مظلومه اون مادری که برای تهیه داروی بچه‌اش(گرانترین داروی قرن) مجبوره دست به دامن هر کسی بشه...»،«سوالم از خانم بهنوش بختیاری اینه که اینجور سلفی‌ها به چه دردش میخوره؟ این اسمش پوپولیسم نیست، پس چیه؟»

البته در میان کاربران کسانی بودند که این اقدام بهنوش بختیاری را در جهت حمایت از این کودک قلمداد کنند و بگویند:«چند روز این عکس بهنوش بختیاری داره دست به دست میشه بدون اینکه بدونن این یک لایو اینستاگرامی بوده و برای حمایت از این کودک»،«همینایی که خرده میگیرن، در جریان نیستن 1میلیارد هزینه داروی بیماری sma است و جالب اینکه کار همین امثال بهنوش بختیاری 100 میلیونی جور کرده است.»

مبنع: آفتاب یزد

0% ...

آخرین اخبار

کشورهای عربی و اسلامی شهرک‌سازی و حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند


سرلشکر حاتمی: توان دفاعی ایران معادلات دشمنان را تغییر داد/ ملت ایران تسلیم نمی‌شود


ابوعبیده: فلسطینیان در کرانه باختری و قدس برای دفاع از مسجد الاقصی به پا خیزند


دریادار ایرانی: دشمن اجازه نزدیک شدن به خاک ایران را ندارد


بیانیه حزب الله علیه تحرکات وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا


ترکیه حکم جلب نتانیاهو را صادر کرد


پزشکیان: دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است


آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در آلمان همزمان با ایام آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)


پس از کمتر از یکماه از معادله «محاصره در برابر محاصره»؛ آشفتگی ریاض با 3 معادله جدید صنعا


عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات حیاتی و پالایشگاه عربستان +فیلم