فرار شبانه خانواده های داعشی از شرقاط

يکشنبه 12 شهريور 1396
14:33
فرار شبانه خانواده های داعشی از شرقاط همزمان با نزدیک شدن زمان آزادسازی شرقاط در شمال استان صلاح الدین عراق، خانواده های عناصر داعش به صورت شبانه در حال فرار از این منطقه هستند.

العالم - عراق
یک منبع محلی در استان صلاح الدین روز یکشنبه به شبکه السومریه گفت: ساحل چپ شهرستان شرقاط در شمال استان صلاح الدین، شاهد افزایش بی سابقه فرار شبانه خانواده های داعشی به مقصد نامعلوم است بطوریکه خانه های این منطقه خالی از سکنه شده است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، با اشاره به فرار جمعی خانواده های داعشی به ویژه پس از اعلام زمان عملیات آزادسازی شهر حویجه و مناطق دیگر، افزود: آزادسازی کامل تلعفر ضربه سنگینی به سرکرده ها و عناصر مسلح داعش وارد کرد.
ساحل چپ شهرستان شرقاط از جولای 2014 تاکنون در کنترل تروریست های داعش است و هم اکنون نیروهای امنیتی عراق خود را برای شکستن محاصره و آزادسازی آن از اشغال داعش آماده می کنند.

221

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌