غرق شدن کشتی اماراتی در سواحل عمان

سه شنبه 14 شهريور 1396
04:46
غرق شدن کشتی اماراتی در سواحل عمان  مقامات عُمان خبر غرق شدن یک فروند نفتکش "کویتی" را در آب های سرزمینی کشور خود تکذیب کردند.

العالم - گوناگون

پایگاه روسیا الیوم دوشنبه به نقل از مقامات عمانی گزارش داد: کشتی ای که در نزدیکی سواحل عمان دچار سانحه شده، متعلق به امارات است و پرچم تانزانیا بر فراز آن نصب شده و محموله اش شن و ماسه و تیر آهن بود.   

خبرگزاری عمان به نقل از وزارت حمل و نقل این کشور نیز گزارش داد: یک کشتی اماراتی یکشنبه در نزدیکی سواحل عمان دچار سانحه شد و همه سرنشینان آن با کمک مردم نجات پیدا کردند.  

وزارت حمل و نقل امارات در بیانیه ای اعلام کرد: کشتی اماراتی به علت نفوذ آب به داخلش در 6 مایلی شمال شرق شهر بندری رأس اللکبی استان مرکزی (الوسطی) غرق شد.  

در این بیانیه آمده است: یکی از ماهیگیران که در منطقه حادثه مشغول فعالیت بود، 20 سرنشین کشتی حادثه دیده را نجات داد.

وزارت حمل و نقل امارات اعلام کرد: کشتی حادثه دیده از کشور امارات راهی اریتره بود.

214

 

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم