هفت شهروند در حمله داعش به دیرالزور شهید شدند

پنج‌شنبه 16 شهريور 1396
16:25
هفت شهروند در حمله داعش به دیرالزور شهید شدند حمله خمپاره ای تروریست های داعش به شهر دیرالزور هفت کشته به جا گذاشت.

العالم - سوریه

به گزارش خبرنگار شبکه العالم این حمله امروز( پنجشنبه) انجام شد و در آن همچنین 29 نفر مجروح شدند. 

تروریست های داعش در روزهای گذشته به دنبال شکسته شدن محاصره این شهر، حملاتی به مناطق مسکونی انجام د اده اند. 

یادآور می شود، اهالی شهر دیر الزور در شمال سوریه که از سال 2014  از سوی گروه تروریستی داعش در محاصره هستند، طی این مدت با مقاومت در برابر این گروه تروریستی، هرگز تسلیم نشدند.

پس از تسلط کامل داعش بر شهر رقه سوریه و پس از آنکه این گروه تروریستی برخی از مناطق مرزی عراق را برای انتقال سلاح و جابه جایی تروریست ها به شمال شرق سوریه به کار گرفت، داعش تلاش کرد به شهر دیر الزور دست یابد و موفق شد بر بخشی از شهر و مشخصا مناطق «بوکمال» و «المیادین» به اضافه برخی روستاها و شهرک های پیرامون آن مسلط شود. این در حالی بود که دیگر مناطق دیر الزور و فرودگاه استراتژیک نظامی اش تحت حاکمیت ارتش سوریه باقی ماند.

داعش تلاش کرد سیاست محاصره را در مورد مناطقی که نتوانسته بود بر آنها مسلط شود به کار گیرد مناطقی که اکثریت شان حکومت سوریه و ارتش را در جنگ علیه تروریسم تأیید می کردند. داعش مانع ورود مواد غذایی و بهداشتی به این مناطق شد تا ساکنان مناطق مذکور را از مخالفت با اندیشه های داعش باز دارد.

این درحالیست که بیش از 500 هزار نفر در محله های «هرابش»، «القصور»، «البغیلیه»، «الجبیلیه»، «الرشدیه»، «الموظفین» و «الجوره» در بخش محاصره شده شهر دیر الزور زندگی می‌کنند و داعش روزانه آنها را با خمپاره هدف قرار می دهد.

شهر دیرالزور در شمال شرقی سوریه نزدیک مرزهای عراق قرار دارد. مساحت آن بیش از 33 هزار کیلومتر مربع است و جمعیت اولیه آن 1 میلیون و 400 هزار نفر بوده است. به طور کلی ساکنان آن کشاورز هستند و ستون اول اقتصاد سوریه محسوب می شود. رود فرات از آن عبور می کند و یکی از مهمترین منابع آبی سوریه محسوب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴


ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد


موج 47 عملیات وعده صادق با رمز یا رسول‌الله


تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند