از سرگیری پروازهای روسیه به مصر تا یک ماه دیگر

پنج‌شنبه 16 شهريور 1396
17:01
از سرگیری پروازهای روسیه به مصر تا یک ماه دیگر وزیر حمل و نقل روسیه از شروع دوباره پروازها به مصر در چند ماه آینده پس از امضای توافق خاص در این زمینه خبر داد.

العالم اروپا

به گزارش پایگاه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، مکسیم سوکولوف وزیر حمل و نقل روسیه روز پنجشنبه در حاشیه نشست اقتصادی شرق در ولادیفوستوک در مصاحبه ای گفت که شرکت های هواپیمایی، پروازهای خود به مصر را در چند ماه آینده از سر می گیرند.

وی افزود کافی است که شرکت های ما با این ماموریت سریعاً تعامل کنند، به ویژه اینکه آن ها از لحاظ روحی آمادگی این کار را دارند و این ماموریت شاید یک ماه دیگر انجام شود.

پروازهای بین مصر و روسیه از اواخر سال 2015 و درپی سرنگونی هواپیمای ایرباس – 321 وابسته به شرکت کوگالیم آفیا درهوا درآسمان منطقه سینای شمالی درمصر متوقف شد.

این هواپیما بعد از برخاستن از فرودگاه شرم الشیخ براثر انفجاری بمبی که درداخل آن کار گذاشته شده بود، منفجر شد.

گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله تروریستی را که به کشته شدن 224 مسافر و نیز پرسنل هواپیما منجر شد، برعهده گرفت.

مصر از آن زمان تلاش می کند تا سطح امنیت را در فرودگاه های این کشور به ویژه فرودگاه شرم الشیخ، الغردقه وقاهره بالا ببرد، این درحالیست که همزمان با این تلاش ها ، برای از سرگیری پروازهای تجاری و گردشگری میان دو کشور تلاش می کند.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران