سیل در گیلان چند میلیارد خسارت به بار آورد؟

شنبه 18 شهريور 1396
17:24
سیل در گیلان چند میلیارد خسارت به بار آورد؟ استاندار گیلان با اشاره به برآورد خسارت میلیاردی سیل دو روز گذشته در استان، گفت: خدمات رسانی به آسیب دیدگان تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.

العالم ـ ایران ـ اجتماعی

محمد علی نجفی ظهر شنبه در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده با حضور اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سیل دو روزگذشته در برخی نواحلی شرقی استان گیلان براساس برآوردهای اولیه حدود ۵۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه از همه دستگاه های خدماتی خواسته شده تا حل کامل مشکلات مناطق سیل زده در منطقه حضور داشته باشند، افزود: البته به گفته مسئولان امر با توجه به آسیب های جدی وارد شده میزان خسارت ها فراتر از برآورده اولیه خواهد بود.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه بعد از امدادرسانی و استقرار وضعیت عادی در مناطق سیل زده میزان صحیح و دقیق خسارت اعلام می شود، گفت: تاکنون حدود ۵۰۰ نفر از مسافران و خانوارهای آسیب دیده در این سیل  ساماندهی و اسکان داده شده اند.
وی با بیان اینکه تلاش شده تا شرایط مطلوبی برای اسکان آسیب دیدگان فراهم شود، خاطرنشان کرد: براساس رایزنی های انجام شده واحدهای مسکونی که در این سیل آسیب های جزئی دیده اند با استفاده از امکانات بنیاد مسکن بازسازی می شوند.
به گزارش مهر، نجفی در ادامه با بیان اینکه پنج میلیون تومان تسهیلات برای خودروهای آسیب دیده نیز درنظر گرفته شده است، تصریح کرد: مقرر شده در روز یکشنبه در نشست فرماندهی اقتصاد مقاومتی نیز وضعیت کارگاه های تولیدی آسیب دیده بررسی تا از وام های قرض الحسنه، صندوق کارآفرینی امید و بخش های دیگر برای جبرای خسارت این واحدها استفاده شود.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: قوه قضائیه؛ نگهبان حقوق مستضعفان و سپر بلای ملت ایران است


خشم فزاینده "اسرائیل" بعد از تفاهم جدید ایران و آمریکا


خزانه‌داری آمریکا معافیت صادرات نفت ایران از تحریم را صادر کرد


لبنان در مسیر تفاهمات بزرگ است؛ پس از نشست سوئیس چه چیزی تغییر کرده است؟


پایتخت پاکستان برای استقبال از پزشکیان مزین به پرچم ایران شد + عکس


وزیر خارجه قطر: به خاتمه جنگ رسیدیم اما باید محتاط بود/ نتانیاهو عامل تشدید تنش


گزارش خبرنگار شبكه العالم| مذاکرات ایران و آمریکا وارد فاز فنی شد؛ لبنان در متن تفاهمنامه + فیلم


گرو‌هان‌های قدس: حاج رمضان رکن اساسی در حمایت از فلسطین بود


ونس: مذاکرات فنی در هفته‌ها و روزهای آتی ادامه خواهد یافت


گزارش ویژه العالم از واکنش‌های بین المللی به تفاهمنامه ایران و آمریکا/"اسرائیل" بازنده بزرگ+فیلم