تاکید "اون" بر افزایش توان هسته‌ای بازدارنده کره‌شمالی

يکشنبه 19 شهريور 1396
19:02
تاکید رهبر کره شمالی در مراسمی با حضور دانشمندانی که در آزمایش هیدروژنی اخیر مشارکت داشته اند خواستار تلاش بیشتر در راستای توسعه توان هسته ای بازدارنده این کشور شد.

العالم ـ آسیا

به گزارش اسپوتنیک، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به دانشمندان این کشور دستور داد تا تلاش‌های خود را در راستای توسعه توان هسته ای این کشور افزایش دهند.

بر اساس اعلام خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA)، رهبر کره شمالی در مراسمی با حضور دانشمندانی که در آزمایش هیدروژنی اخیر مشارکت داشته اند در سخنانی اعلام کرد که باید تحقیقات علمی خود را برای تقویت قدرت هسته ای بازدارنده پیونگ یانگ افزایش دهند.

گفتنی است، کره شمالی سوم سپتامبر سال جاری میلادی اعلام کرد که آزمایش بمب هیدروژنی این کشور با موفقیت انجام شده است.

بر اساس اعلام مقامات پیونگ‌یانگ، این بمب هیدروژنی قابلیت بارگذاری روی موشک های جدید بالستیک بین‌قاره‌ای را دارد.

صبح همان روز در ابتدا اعلام شد که پیونگ یانگ می گوید موفق به تولید سلاح اتمی پیشرفته تری شده است که قابلیت نصب بر روی موشک های بالستیک را دارد.

به گزارش مهر، در همین راستا، «کی سی ان اِی» رسانه رسمی کره شمالی تصاویری از «کیم جونگ اون» رهبر جوان این کشور را منتشر کرد که وی را در حال بررسی آنچه که بمب هیدروژنی جدید نامیده می شود، نشان می داد.

پس از آن رسانه ها از وقوع زمین لرزه در کره شمالی خبر دادند و کره جنوبی و ژاپن اعلام کردند که این زمین لرزه ساختگی بوده و بدلیل آزمایش هسته ای کره شمالی رخ داده است.

0% ...

آخرین اخبار

استراتژی پنهان چین مقابل آمریکا در کاریکاتور هنرمندان برزیلی و یمنی


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند


افزایش حمایت از دهک‌های پایین درآمدی


سناتور روس: جنگ علیه ایران یکی از بیهوده‌ترین جنگ‌های تاریخ آمریکا است


وال استریت ژورنال: ترامپ مقابل ایران عقب‌نشینی کرده است


گزارش کاملی از تساوی تماشایی ایران و نیوزیلندهمراه با فیلم و عکس


سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است