شهادت 7فلسطيني درتازه ترين حملات به غزه

سه شنبه 23 اسفند 1390
06:29
شهادت 7فلسطيني درتازه ترين حملات به غزه حمله هواپيماهاي رژيم صهيونيستي به منطقه حي التفاح در شرق شهر غزه به شهادت دو فلسطيني منجر شد و به اين ترتيب تعداد شهداي جديد حملات اين رژيم به 7 نفر افزايش يافت.

به گزارش سه شنبه پايگاه اطلاع رساني شبكه خبري العالم، از زمان حمله رژيم صهيونيستي از جمعه گذشته (19اسفند) تاكنون شمار شهداي فلسطيني به 25 نفر و زخمي ها به 83 نفر رسيده است كه بيشتر آنان كودكان و زنان هستند.

در همين حال، يك مقام امنيتي مصر گفت: كه رژيم صهيونيستي و گروه هاي مقاومت فلسطين در نوار غزه در زمينه آتش بس توافق كرده اند كه شامل تعهد رژيم صهيونيستي به توقف ترورها است.

در همين حال گردان هاي قدس وابسته به جنبش جهاد اسلامي فلسطین، بر عزم خود مبني بر عدم التزام به آتش بس و ادامه مقاومت در برابر تجاوزگري رژيم صهيونيستي تاكيد كردند.

کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم