دیدار سفیر قطر با وزیر خارجه ایران/ ظریف:با هرگونه فشار و تهدید علیه همسایگان مخالفیم

دوشنبه 20 شهريور 1396
17:25
دیدار سفیر قطر با وزیر خارجه ایران/ ظریف:با هرگونه فشار و تهدید علیه همسایگان مخالفیم ظریف در دیدار سفیر قطر در تهران که اخیرا به محل ماموریتش بازگشته، گفت: مسائل منطقه باید از طریق گفت‌وگو حل و فصل شود و ما با هرگونه فشار و تهدید علیه همسایگان توسط هر کسی باشد، مخالفیم.

العالم _ ایران / سیاسی

«علی بن حمد علی السلیطی» سفیر قطر در جمهوری اسلامی ایران که اخیرا به تهران بازگشت، بعدازظهر امروز (دوشنبه) با محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با بیان اینکه سیاست ما در منطقه مشخص است، اظهار داشت: مسائل منطقه باید از طریق گفت‌وگو حل و فصل شود و ما با هرگونه فشار و تهدید علیه همسایگان توسط هر کسی باشد، مخالفیم.

گسترش روابط دوجانبه بویژه در حوزه‌های اقتصادی و تجاری از دیگر محورهای گفت‌وگو در این دیدار بود.

وی که پس از تحولات اخیر در روابط تهران و ریاض به دوحه رفته بود، اوایل شهریور ماه به تهران بازگشت و فعالیتش را به عنوان سفیر این کشور در تهران از سر گرفت.

در تماس تلفنی اخیر محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر با محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران، وزیر خارجه قطر از بازگشت سفیر این کشور به تهران خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی


برگزاری نشست وزرای نفت و انرژی بریکس در هند


برخلاف ادعاها؛ ناتو رسماً همکاری با آمریکا علیه ایران را پذیرفت!


اظهارات جنجالی تاکر کارلسون درباره نقش اسرائیل در آینده اروپا


سازمان ملل خواستار پایبندی همه طرف‌ها به آتش‌‍بس در لبنان شد


وزیر نفت عازم هند شد


توافق ایران و عمان برای مدیریت ناوبری در تنگه هرمز+فیلم


رژیم صهیونیستی در تدارک عقب‌نشینی از مناطق جنوب لبنان


تجاوز مجدد نظامیان صهیونیست‌ به خاک سوریه


نه به جنگ افروزی ترامپ؛ استقبال سندرز از اقدام سنا در برابر کاخ سفید