سه ایرانی به دور زدن تحریم های آمریکا متهم شدند

چهارشنبه 22 شهريور 1396
10:22
سه ایرانی به دور زدن تحریم های آمریکا متهم شدند ۳ تبعه ایرانی به اتهام نقض تحریم های آمریکا علیه ایران از طریق مشارکت در فروش میلیون ها دلار کالا از آمریکا به ایران از سوی دادگاه فدرال کلیولند تحت تعقیب قرار گرفتند.

العالم - آمریکا

3 تبعه ایرانی به اتهام نقض تحریم های آمریکا علیه ایران از طریق مشارکت در فروش میلیون ها دلار کالا از آمریکا به ایران از سوی دادگاه فدرال کلیولند تحت تعقیب قرار گرفتند.

بر اساس کیفرخواست تنظیم شده، مقامات فدرال محموله هایی را از آمریکا و از جمله منطقه کلیولند به کشورهایی نظیر امارات و ترکیه ردگیری کرده اند. این محموله ها از آنجا به ایران ارسال شده اند.

کالاهای صادر شده از جمله در زمینه صنایع نفت، گاز و انرژی استفاده داشته اند.

خضرایی، هاشمنژاد، محمدی و شرکت کانادایی آی سی لینک اینداستریز به عنوان خواندگان این کیفرخواست اعلام شده اند.

خضرایی و هاشمنژاد در کانادا زندگی می کنند اما با ایران مرتبط هستند. محمدی نیز یک شهروند دو تابعیتی ایرانی آمریکایی است و دارای آدرس هایی در کالیفرنیا و دیگر نقاط جهان است.

این کیفرخواست که اتهامات تبانی برای فریب دولت آمریکا و تبانی برای نقض قوانین این کشور را متوجه این افراد کرده، در ماه ژوئن تنظیم شده اما تا هفته گذشته یعنی زمانی که محمدی 52 ساله در آمریکا بازداشت شد، منتشر نشده بود.

بر اساس شکایت کیفری ای که در ماه ژانویه تنظیم شده، محمدی در فاصله سال های 2010 و 2012 در بیش از 70 معامله احتمالی یا تکمیل شده به ارزش بیش از 3 میلیون دلار دست داشته است.

وی که هم اکنون در بازداشت به سر می برد گفته که هیچ جرمی مرتبک نشده است. جوزف مورس، وکیل وی به درخوست اظهارنظر پاسخ نداده است.

بیل کلینتون رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 1995 تحریم تجاری ای را علیه ایران به اجرا گذاشت. بر اساس این دستور اجرایی، هیچ کالای آمریکایی نباید به ایران صادر شود و این دستور استثنائات محدودی را داراست. شرکت آی سی لینک که توسط خضرایی اداره می شود، دارای شعبه ای در تهران است.

0% ...

آخرین اخبار

چند شهید و زخمی در تازه ترین تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت + تصاویر و فیلم


برق مشترکان اداری، تجاری و خانگی پرمصرف بدون تشریفات قطع می‌شود


امیر سرتیپ الهامی: همه تجهیزات آسیب‌دیده جایگزین می‌شود


ایران و روسیه در اجرای بورس غلات بریکس همکاری می‌کنند


کاهش بی‌سابقه عرضه نفت عربستان به چین


اتحادیه اروپا : رفتار اسرائیل شبیه رژیم آپارتایدی آفریقای جنوبی است


اولین گام ایران در جام جهانی؛ طارمی در صدر امیدهای گل زنی برابر نیوزلند


ادامه روند صعودی شاخص ها در بازار سهام تهران


اسلوونی مانع فرود هواپیمای رژیم صهیونیستی شد


رسانه‌های عبری: ایران در توافق با آمریکا پیروز میدان است