راهکار عجیب برای ترور رهبر کره شمالی + عکس

پنج‌شنبه 23 شهريور 1396
14:21
راهکار عجیب برای ترور رهبر کره شمالی + عکس وزارت دفاع کره‌جنوبی از تشکیل یک یگان ویژه برای ترور رهبر کره‌ شمالی تا پایان سال جاری خبر داد.

العالم - آسیا

میزان -- دولت کره‌جنوبی از تشکیل یگان ویژه‌ای برای ترور کیم جونگ اون رهبر کره‌ شمالی خبر داد.

وزارت دفاع کره‌ جنوبی با اعلام اینکه تا پایان سال جاری یگان تروری از نیروهای ویژه تشکیل خواهد داد هدف از تشکیل این یگان ایجاد ترس از مرگ در وجود کیم جونگ اون است تا از توسعه برنامه موشکی و هسته‌ای کره‌ شمالی منصرف شود.

به گفته «سونگ یونگ مو» وزیر دفاع کره‌ جنوبی این یگان که «یگان گردن‌ زنی» نام دارد اعضای آن بین 1500 تا 3000 هزار خواهد بود و به احتمال زیاد تا پایان سال 2017 عملیات‎های خود را آغاز خواهد کرد.

اقدام کره‌ جنوبی برای تشکیل یگان ویژه برای ترور رئیس کره‌ شمالی پس از آن صورت می‌گیرد که پیونگ‌ یانگ به تازگی یک بمب هیدروژنی را با موفقیت آزمایش کرد؛ آزمایش موفقیت‌ آمیز بمب هیدروژنی نشان دهنده پیشرفت خیره‌کننده فن‌آوری‎های هسته‌ای پیونگ است.

پیش از این نیز «شین وون-سیک» از ژنرال‎های بازنشسته و استراتژیست‎های ارشد کره‌جنوبی نیز 12 سپتامبر سال جاری در گفتگو با نیویورک‌تایمز با اشاره به پیشرفت‎های سریع و شگفت‌آور برنامه هسته‌ای و موشکی کره‌ شمالی تأکید کرد که بهترین بازدارندگی در برابر کشور هسته‌ای مانند کره‌ شمالی ایجاد سایه مرگ بر فراز کیم جونگ اون است.

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای