عفو بین‌الملل: اقدام ارتش میانمار "پاکسازی قومی" است

جمعه 24 شهريور 1396
06:50
عفو بین‌الملل: اقدام ارتش میانمار سازمان عفو بین الملل اقدامات انجام شده علیه مسلمانان روهینگیا را پاکسازی قومی توصیف کرد.

العالم - آسیا

این سازمان با پاکسازی قومی خواندن اقدامات انجام شده علیه مسلمانان روهینگیا، تصاویری ماهواره ای منتشر کرد که نشان دهنده اقدامات ضد بشری ارتش میانمار در به آتش کشیدن روستاهای مسلمانان روهینگیاست.

عفو بین الملل تصاویری ماهواره ای منتشر کرده است که نشان می دهد ارتش میانمار روستاهای مسلمان نشین را در استان راخین این کشور به آتش می کشد.

حدود چهارصد هزار روهینگیائی تاکنون از بیم اقدامات خشونت بار در کشورشان، به بنگلادش فرار کرده اند. حمله شورشیان روهینگیائی در بیست و پنجم اوت به چند پاسگاه نیروهای امنیتی، جرقه این خشونت ها را زد که در آن دهها نفر کشته شدند.

عفو بین الملل از زمان شروع درگیری ها تاکنون بیش از هشتاد آتش سوزی بزرگ در استان راخین را شناسایی کرده است.

تیرانا حسن، مدیر واکنش بین الملل به بحران در عفو بین الملل می گوید شواهد به دست آمده غیر قابل انکار هستند، نیروهای امنیتی میانمار اقدام به آتش کشیدن مناطقی در شمال استان راخین می کند که اقدامی هدفمند علیه مردم روهینگیا در میانمار است. بی شک و تردید، این اقدام پاکسازی قومی به شمار می آید.

 

خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره