نيكی هيلی: برای ايران در دوران بعد از داعش نقشی قائل نيستيم

شنبه 25 شهريور 1396
01:25
نيكی هيلی: برای ايران در دوران بعد از داعش نقشی قائل نيستيم نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشست خبری در کاخ سفید گفت: ایران در دوران بعد از داعش نقشی نخواهد داشت تا آسیب بیشتری وارد نسازد. 

هیلی درباره استقرار ناظران آتش بس ایران، سوریه و ترکیه در استان ادلب گفت:  به نظر من تلاش های انجام شده در سوریه بسیار چشمگیر بودند. عراق و سوریه شاهدند که ما تا چه اندازه به داعش ضربه زدیم که نشان می دهد آمریکا در شراکت با آنها چه میزان قدرتمند بود و همه ما به دنبال دوران بعد از داعش هستیم که می توانم این را بگویم که ایران نقشی نخواهد داشت و در چنین وضعیتی، هیچ گونه نقشی به ایران داده نخواهد شد که آسیب بیشتری بخواهند وارد کنند. 
وی ادامه داد: سوریه همواره در کانون مذاکرات خواهد بود. ما همواره تلاش می کنیم این اطمینان حاصل شود که تسلیحات شیمیایی وجود ندارد. همچنین به دنبال رسیدگی به وضعیت انسانی هستیم؛ آمریکا شریکی بسیار قدرتمند در حل و فصل مسائل سوریه است تا زمان ثبات در سوریه این کار را ادامه می دهیم. 
هیلی گفت: تا زمانی که شاهد سوریه ای باثبات و آرام نباشیم، راحت نمی نشینیم و این کار با وجود اسد امکان پذیر نیست. با این حال تلاش می کنیم موثر باشیم و بخشی از این فرایند بمانیم./منبع: خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

وقوع حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی عمان


سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد/ هشدار درباره تشدید تهدیدات علیه غیرنظامیان


با بدرقه وزیر کشور فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند


پزشکیان: زور و قلدری آمریکا راهگشا نیست/ عاصم منیر: فرآیندها را با دقت دیپلماتیک پیش می‌بریم


قدردانی نیروهای مسلح از تلاش‌های بی‌دریغ دولت در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم


سرلشکر رضایی: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید تغییر رفتار دهد


انزوای بین‌المللی عرصه را بر اسرائیل تنگ‌تر می‌کند و فشار بر نتانیاهو را شدت می‌بخشد! +فیلم


جنگ‌افروزی نتانیاهو در غزه برای پیروزی در نبرد انتخاباتی پیش‌رو! + فیلم


۳۲ هزار و یک دروغ ترامپ که افکار عمومی جهان اهمیتی برای آنها قائل نیست


ایران: هر کشوری که امکانات و پایگاه‌های خود را در اختیار متجاوزان قرار دهد، تاوان آن را خواهد پرداخت + ویدئو