منصوریان به یک دلیل استعفا نمی‌دهد/ وام میلیاردی کار دست استقلال داد

يکشنبه 26 شهريور 1396
08:55
در این خبر پشت پرده عدم استعفای منصوریان از سرمربی گری استقلال را می خوانید.

العالم _ ایران / ورزشی

علیرضا منصوریان به ته خط رسیده اما حمایت‌های عجیب رضا افتخاری مدیرعامل استقلال همچنان او را به عنوان گزینه اصلی آبی‌ها نگه داشته است. این حمایت عجیب گویا به روابط مالی آقای مدیر و سرمربی ارتباط دارد.

رضا افتخاری که مدتی قبل مشخص شده بود با پیش دریافت‌های میلیاردی از اسپانسر فصل گذشته باشگاه، استقلال را در آستانه فاجعه مالی قرار داده حالا مجبور به حمایت از سرمربی شکست خورده تیم‌اش است.

گویا قرارداد ۴میلیاردی منصوریان برای سه فصل به صورت یکجا پرداخت شده. وامی که از موسسه مالی کوثر اسپانسر استقلال گرفته شده و تقدیم منصوریان شده، و قسط‌های آن را باشگاه استقلال می‌دهد.

منصوریانی که مبلغ میلیاردی قرارداد خود را به صورت یکجا دریافت کرده حالا تحت هیچ شرایطی رضایت نمی‌دهد پول دریافت شده را پس داده و استعفا دهد.

او خواسته این پول از طرف باشگاه به او بخشیده شود و مجبور به بازپرداخت نباشد، تا به استعفا راضی شده و دست باشگاه را برای تغییر باز بگذارد.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد