سازمان ملل قطعنامه عراق برای پیگرد داعش را به رای‌ می‌گذارد

يکشنبه 26 شهريور 1396
10:18
سازمان ملل قطعنامه عراق برای پیگرد داعش را به رای‌ می‌گذارد شورای امنیت در یک قدمی به رای‌ گذاشتن قطعنامه‌ای است که به بازرسان سازمان ملل متحد اجازه می‌دهد به عراق در جمع‌آوری شواهد برای پیگرد افراطگرایان داعشی به جرم جنایت جنگی کمک کنند.

العالم ـ عراق

یک دیپلمات شورای امنیت که خواست نامش فاش نشود، گفت که این شورا امید دارد که قطعنامه مزبور  پنج‌شنبه همین هفته به رای گذاشته شود.
پیش‌نویس این قطعنامه از آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد می‌خواهد تا تیمی از بازرسان تشکیل شود و به عراق در گردآوری مدارکی که دال بر "جرایم جنگی، جرایم علیه بشریت و قتل‌عام" از سوی داعش است، کمک کند.
به گزارش ایسنا، ابراهیم الجعفری، وزیر امور خارجه عراق ماه گذشته در نامه‌ای به گوترش اعلام کرد که با همکاری انگلیس روی پیش‌نویس یک قطعنامه کار می‌کند.
امل کلونی، از وکلای حقوق بشری ماه مارس از نخست‌وزیر عراق خواست تا با ارسال نامه‌ای خواستار دریافت کمک سازمان ملل متحد شود.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم