اعتراف ژنرال آمریکایی:

ایران به برجام پایبند بوده است

پنج‌شنبه 30 شهريور 1396
03:16
ایران به برجام پایبند بوده است فرمانده یگان راهبردی ارتش آمریکا روز چهارشنبه به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای اذعان کرد.

العالم - آمریکا

ژنرال «جان هایتن» فرمانده یگان راهبردی ارتش آمریکا روز چهارشنبه به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای اذعان کرد، اما گفت توان موشکی ایران مایه نگرانی شدید آمریکا است.

هایتن که فرماندهی نیروهای اتمی آمریکا را بر عهده دارد، در نشستی در اندیشکده «هودسن» در واشنگتن، در مورد ایران گفت: «واقعیت این است که ایران تحت توافقنامه‌ برجام فعالیت می‌کند که ما نیز آن را امضا کرده‌ایم».

وی افزود: «اما در عین حال، آن‌ها دارند به سرعت مجموعه‌ای گسترده‌ای از موشک‌های بالستیک را ساخته و مستقر می‌کنند و موشک‌های بالستیک با بردهای مختلف آزمایش می‌کنند. این مایه نگرانی شدید نه فقط ایالات متحده، بلکه متحدان ما است».

در حالی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا همچنان به انتقاد از توافق هسته‌ای ادامه داده و مقامات دولتش هم از احتمال خروج واشنگتن از این توافق خبر داده‌اند، هایتن گفت آمریکا باید به تعهداتش پایبند باشد.

او گفت: «ما توافقی داریم که ایالات متحده آن را امضا کرده است. بنابراین به نظر من وظیفه ما این است که به بندهای این توافق پایبند مانده و آن را اجرا کنیم».

وی در عین حال با بیان اینکه ایران هم باید به طور کامل به این توافق پایبند باشد، گفت واشنگتن عملکرد ایران را به دقت تحت نظر دارد.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟