خبر فوری:

با آزاد سازی این مناطق خاک عراق ازداعش پاکسازی می شود

شنبه 1 مهر 1396
09:57
با آزاد سازی این مناطق خاک عراق ازداعش پاکسازی می شود دبیر کل سازمان بدر مقصد بعدی نیروهای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی را برای پس از عملیات آزادسازی الحویجه اعلام و تأکید کرد که با آزادسازی مناطق باقی مانده، خاک عراق به طور کامل از لوث وجود داعش آزاد خواهد شد.

العالم - عراق

خبرنگار العالم در عراق به نقل از "هادی العامری"، در تشریح مواضع الحشد الشعبی، گفت: پس از پایان عملیات آزادسازی الحویجه و مناطق اطراف آن، عملیات پاکسازی مناطق صحرایی آغاز می شود که از شهر بیجی (شرق تکریت) در جنوب به سمت مرزهای سوریه تا جنوب الحضر (غرب موصل) از غرب بیجی به سمت شهر "رواه" (واقع در غرب الانبار) تا مرزهای مشترک عراق و سوریه امتداد یافته است.

وی افزود: سپس عملیات پاکسازی مناطق حوزه فرات تکمیل می شود و پس از آن نوبت به منطقه القائم در غرب الانبار می رسد.

العامری خاطرنشان کرد: "ما فقط 80 کیلومتر تا شهر القائم فاصله داریم". وی خاطرنشان کرد: "با پایان این عملیات، خاک عراق به طور کامل از وجود تروریست های داعش پاک می شود".

العامری در پایان خواستار ایجاد یک طرح تجسسی و اطلاعاتی برای تعقیب عناصر برجای مانده از گروه تروریستی داعش و اجرای طرحی محکم و حساب شده برای حفاظت از مناطق آزادشده را خواستار شد.

208

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: مسیر جدید تنگه هرمز در مذاکرات نیروهای نظامی و دریایی ایران و عمان تعیین شده‌است


سخنگوی سپاه: تنگه هرمز به ابزار استراتژیک قدرت تبدیل شده است


امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


حمله پهپادی به یک پالایشگاه راهبردی در لیبی


حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و تبدیل ایران به قدرت منطقه ای با توانایی بازدارندگی موثر


هشدار شدید گرینلند علیه فعالیت شرکت نفتی وابسته به ترامپ


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید