ورود زنان عربستانی به استادیوم برای نخستین بار+ عکس

يکشنبه 2 مهر 1396
11:54
ورود زنان عربستانی به استادیوم برای نخستین بار+ عکس زنان عربستان برای نخستین بار در تاریخ این کشور در مراسم روز ملی این کشور که در استادیوم ورزشی ملک فهد در ریاض شرکت کردند.

العالم- عربستان سعودی 

هزاران نفر از مردم عربستان در مراسم جشن روز ملی این کشور در استادیوم ورزشی ملک فهد شهر ریاض شرکت کردند. مقامات عربستانی برای نخستین بار به زنان اجازه دادند به همراه خانواده‌هایشان در جشن روز ملی این کشور در استادیوم ورزشی شرکت کنند.

اجازه ورود زنان به استادیوم برای زنان عربستان فقط برای یک بار داده شده است.  زنان عربستانی تا به حال اجازه ورود به استادیوم را حتی در روز ملی این کشور هم نداشته‌اند. حدود ۴۰ هزار نفر در این مراسم شرکت کردند. همزمان با اعلام تاسیس دولت معاصر سعودی در سال ۱۹۳۲، روز ۲۳ سپتامبر روز ملی اعلام شد.

در چنین روزی عبدالعزیز آل سعود پادشاه و بنیانگذار عربستان سعودی طی فرمانی ملوکانه دستور متحد کردن این کشور را صادر کرد و دولت معاصر سعودی را تاسیس کرد.

پیش از اینکه ملک عبدالعزیز کشور پادشاهی عربستان را متحد کند، این کشور به چند بخش از جمله نجد، حجاز و احساء تقسیم شده بود. در چنین روزی نام جدید کشور پادشاهی عربی سعودی بر همه بخش‌های این سرزمین اطلاق شد.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش نایب رئیس IOC به تحریم کشورها/ المپیک به پاییز منتقل می‌شود؟


کریدور ترانزیتی با پاکستان فعال شد؛ ایران قابل محاصره نیست


پنتاگون: سیستم دفاع موشکی آمریکا اثربخشی خود را از دست داده است


هاآرتص: اتحادیه اروپا درحال بررسی تحریم‌هایی علیه نهادهای اسرائیلی است


رشد 3.5 برابری صادرات گاز ایران به ترکیه در 2 ماهه 2026


اسپانیا: موضوع ایران باید از طریق دیپلماسی و مذاکره حل شود


توصیه‌های اژه‌ای درباره استقبال از بازگشت ایرانیان خارج از کشور/ ادامه توقیف اموال خائنان


روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد


قیمت نفت ایران 101 دلار و نفت جهانی 109 دلار شد


عراقچی: از حمایت روسیه از مسیر دیپلماسی استقبال می‌کنیم