درخواست عراق از كشورها براي توقف روابط نفتي با منطقه كردستان

دوشنبه 3 مهر 1396
07:45
درخواست عراق از كشورها براي توقف روابط نفتي با منطقه كردستان دولت عراق روز یکشنبه از کشورهای خارجی درخواست کرد تا واردات مستقیم نفت خام از منطقه کردستان را متوقف و تجارت نفت را تنها به حکومت مرکزی عراق محدود کنند.

العالم ـ عراق

این درخواست به صورت بیانیه ای از سوی دفتر حیدرالعبادی نخست وزیر عراق منتشر شد و به عنوان اقدامی تلافی جویانه علیه برنامه منطقه کردستان عراق برای برگزاری همه پرسی جدایی از عراق در روز (دوشنبه سوم مهر ماه) محسوب می شود.
به نظر می رسد بیانیه حکومت مرکزی عراق در درجه اول، خطاب به ترکیه است که این کشور ترانزیت تمامی نفت خام تولیدی در منطقه کردستان محسوب می شود. نفت خام منطقه کردستان به وسیله خط لوله و برای صادرات به سواحل دریای مدیترانه در ترکیه منتقل می شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بغداد، در این بیانیه آمده است بغداد از کشورهای همسایه و کشورهای دیگر جهان درخواست می کند تا در زمینه نفت، به صورت انحصاری با دولت فدرال عراق همکاری داشته باشند.
حکومت مرکزی عراق همواره با طرح فروش مستقل نفت خام از سوی منطقه کردستان عراق مخالف بوده و تلاش های بسیاری برای مسدود کردن محموله های نفتی کردستان داشته است.

خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد


رئیس مجلس: قهرمانی تیم ملی والیبال بانوان، نویدبخش آینده‌ روشن ورزش بانوان است