با حضور رهبر معظم انقلاب و در حسینیه امام خمینی(ره)

مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام برگزار شد

چهارشنبه 5 مهر 1396
21:09
مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام برگزار شد مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای ایشان، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین اقشار مختلف مردم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

العالم - ایران / سیاسی

مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای ایشان، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین اقشار مختلف مردم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خاتمی در سخنانی، «دفاع از دین و فداکاری در راه آن» را از مهمترین آموزه‌های قیام حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام خواند و افزود: امام حسین علیه‌السلام حرکت تاریخی خود را با تدبیر، روشنگری و همتی بلند آغاز نمود و با وجود آگاهی از سرانجام این مسیر و شهادت در راه خدا، هدف خود را حاکمیت قرآن و سنت نبوی، بیان کرد و نشان داد که نباید به بهانه حفظ جان در دفاع از دین خدا، کوتاهی و مسامحه کرد.

در این مراسم همچنین آقایان میرزامحمدی و ارضی به ذکر مصیبت و نوحه‌خوانی در رثای سید و سالار شهیدان و اولاد مظلوم ایشان پرداختند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی