حمله جنگنده های روسی به مواضع جبهه النصره در سوریه + فیلم

پنج‌شنبه 6 مهر 1396
17:40
وزارت دفاع روسیه تصاویر جدیدی را از حملات هوایی دقیق به مواضع گروه تروریستی جبهه النصره در شهر ادلب سوریه منتشر کرد.

العالم - روسیه 

به گزارش پایگاه روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، درحملات هوایی این کشور در استان ادلب -سوریه - مواضع عناصر مسلح (خودروها و انبارهای سلاح آنها) با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین مورد هدف قرار گرفت.

ژنرال ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه گفت: تروریست های جبهه النصره تلاش کردند با انجام عملیاتی به گروهی از تروریست ها در منطقه عقیربات در شرق حما برای خروج از محاصره ارتش سوریه کمک کنند که با حملات هوایی بمب افکن های روسی شکست خوردند.

کوناشنکوف افزود: همه تروریست های حاضر در این حمله بر اثر بمباران هواپیماهای روسیه کشته شدند.

وی همچنین یادآوری کرد که در یک هفته اخیر نیروی هوافضای روسیه تمامی حملات خود را به بمباران مراکز تروریست ها در استان ادلب متمرکز کرده بود که بر اثر آن شمار زیادی از آنان کشته شدند و تسلیحات، مقرهای فرماندهی، انبارهای مهمات و تدارکات گروههای تروریستی نیز نابود شدند.

کوناشنکوف همچنین این ادعای خبرگزاری انگلیسی رویترز و برخی منابع نزدیک به تروریست ها در سوریه را مبنی بر کشته شدن 150 غیرنظامی در استان ادلب درحمله نیروی هوایی ارتش روسیه را تکذیب کرد.

کوناشنکوف تاکید کرد: جنگنده های نیروی هوایی روسیه برای حفظ جان غیرنظامیان از حمله به مناطق مسکونی در شهرها و روستاها اجتناب می کنند.

215

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد