ارتش سوریه القریتین را محاصره کرد

دوشنبه 10 مهر 1396
01:17
ارتش سوریه القریتین را محاصره کرد

یکی از فرماندهان میدانی سوریه اعلام کرد پس از تسلط گروه تروریستی داعش بر شهر القریتین در حومه جنوب شرقی شهر حمص، یگان های ارتش سوریه این شهر را محاصره کردند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از دمشق، این منبع تاکید کرد یگان های ارتش سوریه روز یکشنبه شهر القریتین در شرق حمص را که در کنترل عناصر داعش قرار دارد، محاصره کردند.

 این منبع میدانی گفت تروریست های داعش بامداد یکشنبه با یک خودروی بمب گذاری شده از سمت المرامل واقع در شرق شهر القریتین به این شهر حمله و خودرو را نزدیک مرکز ایست بازرسی نیروهای امنیتی منفجر کردند و همزمان عناصر نفوذی داعش در داخل شهر القریتین به مراکز ایست بازرسی نیروهای ارتش و همپیمانان آن در مناطق مختلف این شهر حمله کردند و توانستند شهر القریتین را تصرف کنند.

این منبع میدانی تاکید کرد در حمله بامداد یکشنبه تروریست های داعش به شهر القریتین تعدادی از نیروهای ارتش و همپیمانان آن جان باختند اما به جزئیات آن و آمار قربانیان اشاره ای نکرد.

در همین حال گروه دیده بان حقوق بشر سوریه که از نهادهای مخالف دولت سوریه و مقر آن لندن است، روز یکشنبه اعلام کرد تروریست های داعش کنترل شهرک القریتین در شرق حمص را از دست نیروهای ارتش سوریه خارج کرده اند.

 ارتش سوریه شش ماه قبل شهر القریتین را از دست داعش آزاد کرده بود.

گروه دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد عناصر داعش در حمله ای غافلگیر کننده کنترل این شهر را به دست گرفتند.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.