معاون وزیر راه و شهرسازی:

بلیت اتوبوس برای ایام اربعین باید ۱۰۰ درصد گران شود

دوشنبه 10 مهر 1396
18:26
بلیت اتوبوس برای ایام اربعین باید ۱۰۰ درصد گران شود معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت بلیت اتوبوس برای ایام اربعین باید دو برابر روزهای عادی گران شود.

العالم - ایران / اقتصادی

تسنیم -- داوود کشاورزیان با اشاره به این‌که 9000 دستگاه اتوبوس آماده خدمات‌رسانی و جابجایی زائران حسینی هستند، اظهار کرد: هنوز برای تصمیم‌گیری و تعیین نرخ بلیت اتوبوس در ایام اربعین جلسه ای برگزار نشده است اما معتقدم باید قیمت بلیت اتوبوس در این ایام افزایش یابد.

وی ادامه داد: معتقدم قیمت بلیت اتوبوس در ایام اربعین برای مقاصد شهرهای مرزی با عراق باید 2 برابر قیمت روزهای عادی افزایش یابد.

وی با یادآوری این‌که در ایام اربعین حسینی اتوبوس ها یک سر خالی از مقاصد شهرهای مرزی با عراق بر می‌گردند، افزود: در زمان برگشت زائران ناوگان اتوبوسی بدون مسافر  عازم  شهرهای مرزی با کشور عراق می شوند، ضمن این‌که معمولا توقف‌های طولانی در این مسیر به اتوبوس ها تحمیل می شود.

رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای تاکید کرد:‌ برای جبران این موارد مانند سنوات گذشته قیمت بلیت اتوبوس دو برابر ایام عادی سال باید افزایش پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.