وکیل اولیای دم اعلام کرد

ادعای جدید قاتل ستایش: همدست داشتم

دوشنبه 10 مهر 1396
19:47
ادعای جدید قاتل ستایش: همدست داشتم قاتل ستایش قریشی که حکم اعدام و قصاصش در دیوان عالی کشور تأیید و مراحل استیذان هم برای اجرای حکم انجام شده، به‌تازگی ادعا کرده همدست داشته است.

العالم - ایران - اجتمای - گوناگون 

عسگر قاسمی آقباش وکیل اولیای دم ستایش  اظهار کرد: قاتل ستایش اخیراً و بعد از قطعیت حکمش در دیوان عالی کشور، ادعا کرده پس از به قتل رساندن ستایش، با همدستی یکی از دوستان خود، اقدامات مجرمانه را نسبت به جسد مقتول انجام داده است.

این وکیل دادگستری اضافه کرد: دادگاه کیفری یک استان تهران، رسیدگی به ادعای قاتل ستایش را در صلاحیت دادگستری شهرستان ورامین دانسته است.

23 فروردین‌‌‌‌‌‌‌ سال گذشته بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختربچه 6ساله افغانستانی در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد. گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به‌گفته پدر او یک‌شنبه 22 فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است.

در تحقیقات اولیه مشخص شد که پسر 17ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود، او را ربوده و پس از تجاوز به قتل رسانده است.

با اعلام این گزارش، دادستانی ورامین بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت پرونده تأکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به‌طور ویژه و خارج از نوبت در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت تا اینکه پس از صدور قرارمجرمیت و کیفرخواست، شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران، قاتل ستایش را بابت ارتکاب قتل به قصاص، تجاوز به‌عنف به اعدام و بابت جنایت بر میت به دیه محکوم کرد و این حکم در شعبه 32 دیوان عالی کشور تأیید شد.

قاتل ستایش هم‌اکنون در کانون اصلاح و تربیت استان تهران به سر می‌برد و چندی پیش نیز وکیل وی از بستری شدن موکلش در بیمارستان اعصاب و روان خبر داد.

پزشکی قانونی پیشتر سلامت روان قاتل ستایش را تأیید کرده بود.

10 بهمن سال 95، حکم قاتل ستایش برای اجرا به واحد اجرای احکام دادسرای ورامین ارجاع شد اما فعلاً منتظر تعیین تکلیف دادگاه در خصوص ارش‌البکاره و مهرالمثل است.

دادستان ورامین قبلاً درباره آخرین وضعیت اجرای حکم به خبرنگار تسنیم گفته بود: آن طور که خانواده مقتول گفته‌اند، برای اینکه مجبور نشوند تفاضل دیه ناشی از اجرای قصاص را بپردازند، یحتمل قصاص را معلق و بحث اعدام را پیش بکشند. البته در حال حاضر نمی‌توان نظر قطعی داد زیرا آدمیزاد است و امکان دارد تا روز اجرای حکم، تصمیم‌شان تغییر کند و قصاص را اجرا کنند. 

مرادطلب تأکید کرده برای اینکه سوءتفاهمی پیش نیاید، دستگاه قضایی هیچ ورودی به موضوع اخذ گذشت نداشته است و فقط آنچه را حکم صادر شده و تصمیم اولیاء‌دم است اجرا می‌کند.

اولیای دم ستایش از دادگاه تقاضای تعیین ارش‌البکاره و مهرالمثل کرده بودند که دادگاه موضوع را به کارشناس ارجاع داد. کارشناس اولیه این پرونده، 40 میلیون تومان به‌عنوان ارش البکاره و 40 میلیون تومان هم به‌عنوان مهر المثل تعیین کرد.

با اعتراض اولیای دم ستایش به کارشناسی اولیه، موضوع به هیئت سه‌نفره کارشناسی ارجاع شد و نهایتاً این هیئت، 60 میلیون تومان به‌عنوان ارش‌البکاره و 60 میلیون تومان نیز به‌عنوان مهرالمثل تعیین کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره