جنجالی که هدیه همسر ترامپ به یک کتابخانه مشهور به پاکرد

دوشنبه 10 مهر 1396
20:07
جنجالی که هدیه همسر ترامپ به یک کتابخانه مشهور به پاکرد کتابخانه‌دار مدرسه‌ای در ماساچوست، کتاب‌های اهدایی «ملانیا ترامپ» را پس فرستاد.

العالم - آمریکا

به گزارش ایسنا، «گاردین» نوشت: «ملانیا ترامپ» ـ بانوی اول ایالات متحده آمریکا ـ مجموعه‌ای از کتاب‌های «دکتر سوس» را به مدرسه‌ای در ماساچوست اهدا کرد اما کتابخانه‌دار این مدرسه اعلام کرد علاقه‌ای به کارهای کلاسیک «دکتر سوس» ندارد و بهتر است این کتاب‌ها به مناطق محروم‌تر فرستاده شوند.

«ترامپ» به مناسبت روز ملی «خواندن یک کتاب» ۱۰ جلد از کتاب‌های معروف «دکتر سوس» را همچون‌ «گربه کلاه به سر» و «تخم‌مرغ‌های سبز و گوشت» به مدرسه‌های روستایی ماساچوست فرستاده بود. در بسته حاوی این کتاب‌ها،‌ نامه‌ای با امضای «ملانیا» هم دیده می‌شد که در آن نوشته شده بود: کلید رسیدن به رویاهای‌تان، یادگیری خواندن است.

با این حال، «لیز فیپس» کتابخانه‌دار برنده جایزه مدرسه ابتدایی «کمبریج‌پورت» در ماساچوست اعلام کرد مدرسه‌شان به کتاب‌های بیشتر نیازی ندارد و بهتر است این کتاب‌ها به مناطقی که به‌خاطر سیاست‌های دولت منابع کمتری در دست دارند و هر روز محروم‌تر و حاشیه‌نشین‌تر می‌شوند، ارسال شود.

این کتابخانه‌دار که جایزه‌ای را هم از سوی مجله کتابخانه‌ مدرسه‌ها دریافت کرده، درباره انتخاب همسر «دونالد ترامپ» گفت: شاید اطلاع نداشته باشید اما «دکتر سوس» کمی کلیشه‌ای شده، «دکتر سوس» سفیر خسته و از پا افتاده‌ای برای ادبیات کودک محسوب می‌شود. مطلب دیگری که خیلی از افراد نمی‌دانند این است که تصویرهای «دکتر سوس» مملو از تبلیغات نژادپرستانه، کاریکاتور و کلیشه‌های خطرناک است. کتاب‌های «دکتر سوس» از جمله «اگر من یک باغ‌ وحش داشتم» حاوی مطالبی درباره تحقیر نژادی است.

«فیپس» سپس نوشت که بهترین هدیه برای بچه‌ها کتاب است؛ اگر کمی فکر پشت انتخاب نوع آثار وجود داشته باشد. او در نامه‌اش تعدادی از کتاب‌های پیشنهادی خود را به جای آثاری که «ملانیا ترامپ» انتخاب کرده بود، لیست کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است


رایزنی عمان و سازمان دریانوردی بین‌المللی درباره طرح خروج کشتی‌های سرگردان از خلیج فارس


پکن: مواضع ما درباره ایران ثابت است/ تاکید بر مخالفت با تحریم های یکجانبه آمریکا