جام جهانی فوتبال نوجوانان – ۲۰۱۷ هند؛

ایران ۳ - گینه ۱/ اولین برد با طعم صدرنشینی

شنبه 15 مهر 1396
20:21
ایران ۳ - گینه ۱/ اولین برد با طعم صدرنشینی تیم ملی فوتبال نوجوانان با شکست گینه، بالاتر از آلمان در صدر جدول گروه C این مسابقات قرار گرفت.

العالم - ایران - ورزشی

به گزارش ایسنا، در دومین روز از مسابقات جام جهانی فوتبال نوجوانان، دیدارهای گروه C برگزار شد. تیم ملی ایران در نخستین بازی خود از ساعت ۱۸ به مصاف تیم ملی گینه رفت و توانست با حساب ۳ بر یک رقیب آفریقایی خود را شکست دهد و به صدر جدول این گروه صعود کند.

در این بازی، اللهیار صیادمنش (۵۹)، محمد شریفی (۷۰ پنالتی)  و سعید کریمی (۹۰) برای ایران گلزنی کردند. تک گل گینه نیز در دقیقه ۹۱ توسط توره به ثمر رسید.

در دقیقه ۵۹ وحید نامداری مقابل محوطه جریمه توپ را به اللهیار صیادمنش رساند و این بازیکن مازندرانی با یک چرخش ضربه خود را از فاصله بیست متری وارد دروازه گینه کرد تا نخستین گل ایران در این مسابقات به ثمر برسد.

در دقیقه ۶۸، شریف کامارا با کف پا، پهلوی محمد قادری را در داخل محوطه جریمه مورد اصابت پای خود قرار داد و داور ضمن اخراج مدافع گینه، به نفع ایران اعلام پنالتی کرد. در دقیقه ۷۰ محمد شریفی پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و برخلاف جهت شیرجه دروازه‌بان شوت زد و گل دوم ایران را به ثمر رساند.

در دقیقه ۸۹، سعید کریمی روی پاسخ خوب وحید نامداری و اشتباه مهلک دروازه بان گینه، مقابل دروازه خالی این تیم صاحب توپ شد و گل سوم ایران را به ثمر رساند.

در دیگر بازی این گروه، ساعاتی قبل تیم ملی آلمان موفق شد در دقایق پایانی کاستاریکا را با حساب دو بر یک شکست دهد و در رده دوم این گروه قرار بگیرد.

روز سه شنبه و در دومین بازی، تیم ملی ایران از ساعت ۱۸ با آلمان دیدار می کند. همچنین از ساعت ۱۵ نیز، دو تیم بازنده کاستاریکا و گینه به مصاف هم می روند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقائی: درباره تنگه هرمز تفاهم جدیدی حاصل نشده‌است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران