سومين گروه منافقين از اشرف انتقال یافتند

سه شنبه 1 فروردين 1391
08:17
سومين گروه منافقين از اشرف انتقال یافتند سومين گروه از منافقين به بازداشت گاه "کروپر" نزديك فرودگاه بغداد انتقال داده شدند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "عدي خدران" فرماندار خالص اعلام کرد، انتقال این گروه از منافقین بعد از هماهنگيهاي مختلف اداري وامنيتي و با نظارت كامل نماينده سازمان ملل در عراق صبح روز دوشنبه صورت گرفت.

دولت عراق وسازمان ملل نسبت به تكميل اين عمليات و تخليه كامل پايگاه اشرف هماهنگي و اتفاق نظر كامل دارند.

شمار سومين دسته از عناصر گروهک تروریستی منافقين چهارصد نفرهستند. تا کنون نزديك به هزار و دويست نفر از منافقین از دوگاه اشرف طرد شده اند. 

براساس توافق دولت عراق ونماينده سازمان ملل؛ عمليات تخليه اشرف و انتقال عناصر باقيمانده به بازداشتگاه کروپر، باید تا اواخر ارديبهشت ماه سال آينده به اتمام برسد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد