نوروز سیاسی کردها در ترکیه

سه شنبه 1 فروردين 1391
09:34
نوروز سیاسی کردها در ترکیه يک تحليلگر ترک، فعالان سياسي کرد در اين کشور را به تلاش براي سوء استفاده از عيد نوروز براي نيل به اهداف سياسي خود متهم كرد و گفت: فعالان سياسي كرد با انگيزه هاي جدايي طلبانه، حقوق سياسي خود را مطالبه مي كنند.

"مصطفي اوزجان" روز سه شنبه در مصاحبه با شبكه العالم، گفت: دولت تركيه اصلاحات در قبال کردها را متوقف كرد تا ملي گرايان کرد از اين اصلاحات براي صف بندي های سیاسی سوء استفاده نكنند؛ با این حال  دولت تصميم دارد این اصلاحات را در چند مرحله ايجاد كند.

اوزجان حزب کرد "صلح و دمكراسي" و "حزب كارگران كردستان" را به تلاش براي سیاسی کردن و سوء استفاده از عيد نوروز متهم كرد و گفت: حزب حاکم عدالت و توسعه به صورت غیر ملموس در قبال كردها انعطاف و نرمش نشان مي دهد.

اوزجان خاطرنشان کرد: تركيه نيز عيد نوروز را جشن مي گيرد، اما حزب كارگران كردستان از عيد نوروز براي آغاز كردن حملات سياسي و تبليغاتي سوء استفاده كرد، كه اين امر منجر به وقوع اغتشاشات و خشونت در مناطقي مانند دياربكر و استانبول شد.

وی افزود: برخي مطالبات كردها به حق است، اما تأمين همه حقوق كردها و درج اين حقوق در قانون اساسي نياز به زمان دارد .

این تحليلگر ترك حل واقع بينانه مشكلات کردها را خواستار شد و گفت : دولت براي محقق كردن مطالبات كردها با سختي ها و موانعي مواجه است و خود كردها هم مانع محقق شدن مطالبات شان مي شوند.

اوزجان با محقق كردن مطالبات سياسي كردها مخالفت كرد و گفت: مطالبات سياسي كردها هيچگاه محقق نخواهد شد، زيرا اين مطالبات رنگ و بوي جدایي طلبي دارد، و  كردها حقوق فرهنگي خود را دستاويز قرار داده اند.

 

03/19-17:57



0% ...

آخرین اخبار

رایزنی سفیر ایران و نخست‌وزیر پاکستان درباره تحولات جاری منطقه


سپاه: 2 کشتی متخلف در تنگه هرمز توقیف شد


نقض مکرر و آشکار آتش‌بس لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


قالیباف: مدال افتخار مجاهدت در سه جنگ تحمیلی بر سینه بزرگ‌مردان سپاه می‌درخشد


وزیران خارجه ایران و افغانستان گفت‌وگو کردند


واکنش ایران به درخواست تمدید آتش‌بس از سوی وزیر خارجه پاکستان/ تاکید بر آمادگی تهران برای دفاع در برابر هرگونه شرارت و تهدید


محتکران و گرانفروشان کالاهای اساسی منتظر برخورد بدون مماشات عدلیه باشند


پزشکیان: سپاه پاسداران، توطئه‌ها و اهداف شوم دشمنان را ناکام ساخت


بقایی: پیام‌های متناقضی از آمریکا دریافت کرده ایم


رایزنی وزیران خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش‌بس


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا