آمادگی کردستان برای مذاکرۀ بدون پیش‌شرط با بغداد

پنج‌شنبه 20 مهر 1396
05:09
آمادگی کردستان برای مذاکرۀ بدون پیش‌شرط با بغداد

شورای عالی سیاسی منطقه کردستان عراق روز چهارشنبه آمادگی اربیل را برای آغاز گفتگوهای نامحدود و بدون پیش شرط با بغداد اعلام کرد.

 

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از بغداد، شورای عالی سیاسی منطقه کردستان عراق بعد از نشستی که به ریاست مسعود بارزانی رئیس این منطقه برگزار شد در بیانیه ای اعلام کرد اجرای نتایج همه پرسی (جدایی) منطقه کردستان عراق در گرو گفتگوی سازنده و مسئولانه با دولت مرکزی عراق است و اعمال تحریم علیه مردم منطقه کردستان غیرقانونی است و به سود هیچ طرفی نیست بلکه باعث بحرانی تر شدن اوضاع می شود.

شورای عالی سیاسی منطقه کردستان عراق در این بیانیه افزود: اربیل آماده گفتگوی نامحدود با مقامات دولت مرکزی عراق در بغداد بدون پیش شرط است.

در این بیانیه از دولت عراق درخواست شده است تهدید، محاصره و مجازات جمعی مردم در منطقه کردستان را متوقف کند.

بر اساس این بیانیه، ادامه برگزاری جلسات و نشست های احزاب سیاسی منطقه کردستان عراق ضروری است.

در این بیانیه تاکید شده است پارلمان منطقه کردستان عراق تنها مرجعی است که تصمیم خواهد گرفت انتخابات پارلمانی و انتخابات برای مشخص شدن رئیس منطقه کردستان برگزار خواهد شد یا خیر.

0% ...

آخرین اخبار

مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود


برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


رهبر انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت