تركيه: تنش میان آنكارا و واشنگتن به‌زودی برطرف می‌شود

پنج‌شنبه 20 مهر 1396
06:14
تركيه: تنش میان آنكارا و واشنگتن به‌زودی برطرف می‌شود

معاون نخست وزیر ترکیه گفت، چالش دیپلماتیک بین آمریکا و ترکیه که باعث شده است دو کشور صدور روادید را برای شهروندان کشور مقابل متوقف کنند رو به کاهش است و به زودی حل خواهد شد.

العالم - ترکیه

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، مهمت سیمسک روز چهارشنبه در اظهاراتی که ظاهرا با هدف کمک به کاهش تنش ها بین آنکارا و واشنگتن مطرح شد افزود ترکیه ایمنی و امنیت دیپلمات های و کارکنان آمریکا را در این کشور یک  اولویت  می داند.

وی همچنین درمورد بازداشت کارکنان دفاتر دیپلماتیک آمریکا در ترکیه تصریح کرد این بخشی از یک تحقیقات  عادی  است.

از سوی دیگر، جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه گفت روابط نظامی با ترکیه تحت تاثیر تنش های دیپلماتیک بین دو کشور قرار نگرفته است و او به همکاری نزدیک با همتای ترکیه ای خود ادامه خواهد داد.

ماتیس در مصاحبه با خبرنگاران در داخل هواپیمایی نظامی افزود: ترکیه از متحدان عضو ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) است و ما با جدیت تلاش خواهیم کرد اتحاد خودمان را در برابر دشمن مشترک حفظ کنیم. ما همکاری نظامی خوبی با یکدیگر داریم.

وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا به عقیده او این کشمکش دیپلماتیک بین واشنگتن و آنکارا بر ماموریت های آینده بین دو کشور تاثیرگذار خواهد بود یا خیر، تصریح کرد: نمی خواهم در این خصوص گمانه زنی کنم اما تنش های دیپلماتیک گذشته بر روابط نظامی دو طرف تاثیری نداشته است.

گفتنی است، آمریکا و ترکیه اخیرا در اقدامی متقابل خدمات روادید را برای کشور مقابل به حال تعلیق درآوردند. این اقدام متقابل آنکارا و واشنگتن پس از بازداشت یکی از کارکنان دفتر دیپلماتیک آمریکا در ترکیه صورت گرفت.

یکی از کارکنان کنسولگری آمریکا در استانبول ترکیه هفته گذشته به اتهام ارتباط با فتح الله گولن مبلغ ترکیه ای مستقر در آمریکا بازداشت شد. ترکیه گولن را به طراحی کودتای نظامی نافرجام سال گذشته در این کشور متهم می کند و از آمریکا درخواست کرده است او را به ترکیه تحویل دهد.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.