اثبات ضعف داخلی اسرائیل

چهارشنبه 2 فروردين 1391
09:20
اثبات ضعف داخلی اسرائیل ناکارآمدي سامانه گنبد آهنين در برابر موشکهاي مقاومت، جبهه داخلي اسرائيل را به نقطه ضعف اين رژيم تبديل کرده است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "امنون ابرموویچ" تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: "بررسیهای تاریخی نشان می دهد هرگاه کشوری هدف خاصی را در اولویتهای خود قرار دهد، همه امکانات خود را برای تحقق این هدف بکار می بندد. لذا تحریم اقتصادی ایران کوچکترین خللی در روند برنامه هسته ای این کشور ایجاد نمی کند".

وی گفت: "نتانیاهو با تکیه بر قدرت تهاجمی و قدرت پدافندی و بنیه جبهه داخلی اسرائيل به دنبال رویارویی با برنامه هسته ای ایران است؛ اما او در زمینه تقویت جبهه داخلی، هیچ کاری نکرده است".

 

"نسیب حطیط" نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی در بررسی این گزارش در گفتگو با برنامه این هفته "العین الاسرائیلیه" (از نگاه رسانه های اسرائیل) شبکه خبری العالم تصریح کرد: "ناكاميهاي مكرر اسرائیل در سال 2000 و شکست مفتضحانه آن در جنگ 33 روزه لبنان و همچنین ناکامی آن در تحقق اهداف سیاسی خود در جنگ 22 روزه غزه، روند افول قدرت نظامی اسرائیل را در تغییر معادلات سیاسی منطقه نمایان ساخت".

وی افزود: "شکست اسرائیل در تحقق هدفهای راهبردی در این جنگها نشان دهنده فقدان عناصر اقتدار و توانمندی در این رژیم است".

 

2:08 بامداد



0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟