ارتباط آمریکا وبرخی اعراب با انفجارهای عراق

چهارشنبه 2 فروردين 1391
10:20
ارتباط آمریکا وبرخی اعراب با انفجارهای عراق رييس جمعيت علماي عراق آمريکا و هم پيمانان اين کشور در منطقه را به دست داشتن در انفجارهاي ديروز به هدف جلوگيري از برگزاري نشست سران اتحاديه عرب در بغداد متهم کرد.

 شيخ "خالد الملا" روز چهارشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: همه عراقي ها منتظر برگزاري اين نشست در بغداد هستند؛ زيرا برگزاري آن در بغداد به مثابه نقطه عطفی در تاريخ كشوري خواهد بود كه چندين دهه تحت ظلم و ستم بوده است.

وی افزود: برخي از طرف هاي عراقي و منطقه اي تلاش دارند آب را گل آلود كرده، و از برگزاري نشست سران عرب در بغداد و حضور سران و هيات هاي عربي جلوگیری کنند؛ اما اطمینان داریم كه موفقيت عراق در برگزاري اين نشست، به مثابه پيروزي اراده ملت عراق خواهد بود.

وی خاطر نشان كرد: نبايد احتمال دست داشتن آمريكا در اين انفجارها را از نظر دور داشت، زيرا ارتش آمريكا عليرغم ميل خود مجبور به ترك عراق شد.

شيخ خالد الملا تأکید کرد: ارتش آمريكا از عراق خارج شد، اما عواملي وابسته به خود را در عراق بر جا گذاشت تا به نیابت از اين نيروها فعاليت كنند که از ميان آن ها مي توان به القاعده اشاره كرد.

رییس جمعيت علماي عراق با اشاره به نگرانی برخی کشورهای منطقه از رسیدن عراق به جایگاه شایسته و محوری خود، تاكيد كرد: آن ها مي خواهند كه قطر، پرچم دار كشورهاي عربي باشد و در حكم تصميم گيرنده نهايي به نيابت از كشورهاي عربي عمل كند؛ اما مساله اين است كه قطر به هيچ وجه با تاريخ و جغرافياي عراق قابل قياس نيست؛ عراق اكنون نظامي دموكراتيك دارد، و اين مساله براي رهبران عرب خوشايند نيست.

 

 03/21-19:40



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین