بلومبرگ: تنش ها در عراق، قیمت جهانی نفت را بالا برد

دوشنبه 24 مهر 1396
10:16
بلومبرگ: تنش ها در عراق، قیمت جهانی نفت را بالا برد پایگاه خبری بلومبرگ آمریکا اعلام کرد، قیمت نفت در بازارهای جهانی که جمعه گذشته به بالاترین سطح در 2 هفته گذشته رسیده بود، صبح روز دوشنبه به دلیل احتمال اختلال در تولید نفت عراق تحت تاثیر تنش اقلیم کردستان با دولت مرکزی، باز هم بالا رفت.

العالم ـ عراق

به گزارش پایگاه خبری بلومبرگ، قیمت آتی نفت در بازار لندن که هفته گذشته با 1.6 درصد افزایش نسبت به هفته پیش از آن به 57 دلار و 17 سنت رسیده بود، صبح امروز نیز 1.3 درصد نسبت به جمعه گذشته افزایش پیدا کرد.
سربازان عراقی اواخر وقت دیروز (یکشنبه) اقدام برای تصرف میدان های نفتی واقع در شمال شهر کرکوک و آزادسازی آنها از دست نیروهای کرد را آغاز کردند.
پس از آنکه اقلیم خودمختار کردستان عراق در 25 سپتامبر (سوم مهر) اقدام به برگزاری یک همه پرسی در مورد استقلال این منطقه از عراق کرد، تنش ها میان این اقلیم و دولت مرکزی تشدید شد.
به گزارش ایرنا، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) نیز پیش بینی کرد، تقاضای نفت خام ظرف پنج سال آینده با شتاب مناسبی افزایش پیدا خواهد کرد.
نفت خام برنت دریای شمال صبح امروز در ساعت 11:31 به وقت سنگاپور به بهای 57 دلار و 90 سنت در بازار لندن و 57 دلار و 81 سنت در بازار سنگاپور معامله شد.
هر بشکه نفت خام غرب تگزاس نیز در ساعت یاد شده در بازار نایمکس آمریکا به قیمت 51 دلار و 99 سنت خرید و فروش شد که نسبت به جمعه گذشته 1.1 درصد افزایش داشت.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد


انهدام چند تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونی و آمریکا در جنوب شرق