بلومبرگ: تنش ها در عراق، قیمت جهانی نفت را بالا برد

دوشنبه 24 مهر 1396
10:16
بلومبرگ: تنش ها در عراق، قیمت جهانی نفت را بالا برد پایگاه خبری بلومبرگ آمریکا اعلام کرد، قیمت نفت در بازارهای جهانی که جمعه گذشته به بالاترین سطح در 2 هفته گذشته رسیده بود، صبح روز دوشنبه به دلیل احتمال اختلال در تولید نفت عراق تحت تاثیر تنش اقلیم کردستان با دولت مرکزی، باز هم بالا رفت.

العالم ـ عراق

به گزارش پایگاه خبری بلومبرگ، قیمت آتی نفت در بازار لندن که هفته گذشته با 1.6 درصد افزایش نسبت به هفته پیش از آن به 57 دلار و 17 سنت رسیده بود، صبح امروز نیز 1.3 درصد نسبت به جمعه گذشته افزایش پیدا کرد.
سربازان عراقی اواخر وقت دیروز (یکشنبه) اقدام برای تصرف میدان های نفتی واقع در شمال شهر کرکوک و آزادسازی آنها از دست نیروهای کرد را آغاز کردند.
پس از آنکه اقلیم خودمختار کردستان عراق در 25 سپتامبر (سوم مهر) اقدام به برگزاری یک همه پرسی در مورد استقلال این منطقه از عراق کرد، تنش ها میان این اقلیم و دولت مرکزی تشدید شد.
به گزارش ایرنا، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) نیز پیش بینی کرد، تقاضای نفت خام ظرف پنج سال آینده با شتاب مناسبی افزایش پیدا خواهد کرد.
نفت خام برنت دریای شمال صبح امروز در ساعت 11:31 به وقت سنگاپور به بهای 57 دلار و 90 سنت در بازار لندن و 57 دلار و 81 سنت در بازار سنگاپور معامله شد.
هر بشکه نفت خام غرب تگزاس نیز در ساعت یاد شده در بازار نایمکس آمریکا به قیمت 51 دلار و 99 سنت خرید و فروش شد که نسبت به جمعه گذشته 1.1 درصد افزایش داشت.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: هیچ ادعای سیاسی یا نظامی رنج مردم و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی را توجیه نمی‌کند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد