المهندس: کنترل سریع کرکوک نمونه عالی هماهنگی نیروهای عراقی بود

سه شنبه 25 مهر 1396
06:39
المهندس: کنترل سریع کرکوک نمونه عالی هماهنگی نیروهای عراقی بود قائم‌مقام رئیس و فرمانده میدانی بسیج مردمی عراق عملیات تسلط و بازگرداندن امنیت به شهر کرکوک را نمونه ای از هماهنگی و همکاری عالی میان نیروهای عراقی دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ابو مهدی المهندس در جمع فرماندهان عملیات کرکوک تاکید کرد: روند کنترل و بازگرداندن امنیت کرکوک نمونه ای از عملیات هوشمندانه و هماهنگ بین نیروهای ضد تروریسم، پلیس فدرال، واکنش سریع و بسیج مردم عراق بود.

وی از نقش برنامه ریزی و هماهنگی فرماندهی کل قوا، ارتش و ریاست جمهوری در بازگردان سریع و چند ساعته کنترل شهر کرکوک تجلیل کرد.

المهندس با اشاره به اینکه نیروهای پلیس برای حفاظت و حراست از امنیت شهر کرکوک تلاش خواهند کرد، افزود: نیروهای الحشد الشعبی و سایر نیروها هر زمان که نیاز بود به آنها کمک می کنند.

وی از گروههایی از مردم که به دنبال بروز شایعات و ایجاد فضای رعب و وحشت شهر را ترک کرده اند خواست هرچه سریعتر به شهر و خانه خود بازگردند.

0% ...

آخرین اخبار

برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی


نامه آیت‌الله نوری همدانی به پاپ لئو چهاردهم + تصویر نامه