زیر باران باید رفت/ ورود سامانه بارشی به کشور/ کاهش ۵ درجه‌ای دما و وزش باد شدید در تهران

سه شنبه 25 مهر 1396
13:07
زیر باران باید رفت/ ورود سامانه بارشی به کشور/ کاهش ۵ درجه‌ای دما و وزش باد شدید در تهران مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه سامانه بارشی جدیدی از عصر روز گذشته وارد کشور شده است، گفت: با ورود این سامانه بارشی شمال، شمال غرب، البرز مرکزی و شرق کشور با وزش باد شدید، باران و کاهش محسوس دما مواجه می‌شود.

العالم ـ ایران ـ علمی

احد وظیفه درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور و به‌ویژه استان تهران اظهار کرد: سامانه بارشی و جریانات خنک شمالی که از عصر روز گذشته وارد کشورمان شده، نوار شمالی کشور، سواحل دریای خزر و دامنه‌های البرز را تحت تاثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: این سامانه بارشی که باعث افزایش ابر، وزش باد شدید، کاهش محسوس دما، رعد و برق و بارش باران شده تا روز جمعه در غالب نقاط شمالی، مرکزی و حتی شرقی کشور ادامه می‌یابد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: با توجه به بارش شدید باران، استانهای شمالی کشور و سواحل دریای خزر در ساعات آتی با آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیلها مواجه می‌شوند و کاهش محسوس دما در غالب نقاط شمالی، البرز مرکزی و شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه تصریح کرد: طی سه روز آتی بخشهایی از شمال، شمال غرب، مرکز، البرز مرکزی و شرق کشور با کاهش دمای چهار تا هشت درجه‌ای مواجه می‌شوند.

وی تاکید کرد: خلیج فارس و دریای خزر نیز در سه روز آینده مواج پیش‌بینی می‌شود و اخطاریه‌های لازم هم باید مورد توجه قرار گیرد.

کاهش دما و وزش باد شدید در تهران

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه ورود جریانات شمالی بر روی استان تهران نیز تاثیر گذاشته و ناپایداریها در پایتخت هم ادامه می‌یابد، گفت: جریانات بارشی موجب شده تا استان تهران هم از عصر روز گذشته با افزایش ابر، وزش باد شدید، کاهش محسوس دما و بارشهای پراکنده باران مواجه شود که این روند در ساعتهای آتی هم ادامه می‌یابد.

وظیفه درگفت و گو با تسنیم، افزود: وزش باد شدید در استان تهران و برخی مناطق شمالی کشور به شکل طوفان نیست اما باعث گردوخاک در برخی نقاط پایتخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود که امروز نیز بر اثر وزش باد بسیار شدید، جنوب تهران دچار گردوخاک شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه امروز کاهش پنج درجه‌ای دما در استان تهران ایجاد می‌شود، اظهار کرد: کاهش دما، وزش باد و بارشهای پراکنده در ساعتهای آتی در نقاط مختلف پایتخت ادامه می‌یابد؛ بارشها در ارتفاعات به‌ویژه فیروزکوه به صورت برف خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند