طی تماس تلفنی با العبادی صورت گرفت؛

حمایت «ماکرون» از اقدامات قانونی دولت عراق برای حفظ وحدت

چهارشنبه 26 مهر 1396
12:17
حمایت «ماکرون» از اقدامات قانونی دولت عراق برای حفظ وحدت رئیس‌جمهور فرانسه در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر عراق از اقدامات قانونی بغداد برای حفظ وحدت کشور حمایت کرد.

العالم _ عراق

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیری عراق اعلام کرد که «ایمانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در تماسی تلفنی با «حیدر العبادی» با او درباره تحولات جاری در عراق گفت‌وگو کرده است.

بر اساس این گزارش، عملیات استقرار نیروهای عراقی در استان کرکوک و تداوم مبارزه با تروریسم و و نزدیک شدن به آزادسازی کامل اراضی عراقی و تقویت همکاری‌های دوجانبه میان بغداد و فرانسه، از جمله محورهای گفت‌وگوی دو طرف بود.

به نوشته پایگاه خبری «دجلة»، العبادی در این گفت‌وگو تاکید کرد که اقدامات اتخاذی از سوی دولت فدرال، قانونی و در چارچوب قانون اساسی بوده و با هدف برقراری حاکمیت در کرکوک و حمایت از شهروندان و ساکنان آن و همزیستی مسالمت‌آمیز آنها صورت گرفته است.

ماکرون نیز با اشاره به اهمیت تداوم مبارزه با داعش گفت که کشورش از بغداد و اقدامات قانونی‌اش برای حفظ وحدت عراق حمایت می‌کند.

روز گذشته، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه آلمان نیز در تماسهای جداگانه با العبادی ضمن حمایت از وحدت عراق، بر ضرورت تداوم مبارزه با داعش تاکید کرده‌ بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد