جنجال داوری بازی پرسپولیس با الهلال ادامه دارد

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
10:31
جنجال داوری بازی پرسپولیس با الهلال ادامه دارد
جنجال داوری بازی پرسپولیس با الهلال و انتخاب داور عمانی برای این مسابقه همچنان ادامه دارد.

العالم _ ایران / ورزشی

تیم فوتبال پرسپولیس در حالی در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر الهلال به تساوی ۲ به ۲ رسید که گل اول الهلال روی خطای پنالتی به دست آمد. این خطای پنالتی حتی به اذعان کارشناسان داوری عربستان صحیح نبود و خطای مدافع پرسپولیس خارج از محوطه جریمه رخ داده بود.

نوید مظفری هم یکی از کارشناسان داوری ایران بود که تصمیم داور عمانی و انتخاب این داور برای بازی با الهلال را اشتباه دانسته بود.

سایت «یورو اسپورت عربی» در خبری، ضمن بازتاب صحبتهای مظفری، با عنوان «اتهام بزرگ ایرانی‌ها به داور عمانی»، نوشت: «نوید مظفری کارشناس داوری ایران، احمد ابوبکر داور عمانی بازی پرسپولیس و الهلال را به خیانت و تعصب به سود الهلال متهم کرد. مظفری اعلام کرد که تصمیم داور در نیمه اول برای اعلام پنالتی برای الهلال عجیب و غریب بود و آنچه که رخ داد، نشان دهنده خیانت داور و تعصبش به الهلال بوده است.»

مهر

خشم پرسپولیسی ها دامن داور عمانی را گرفت + عکس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است