«نوری المالکی»: تنها اسرائیل برای «بارزانی» مانده است

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
16:18
«نوری المالکی»: تنها اسرائیل برای «بارزانی» مانده است معاون رئیس‌جمهور عراق اعلام کرد که رئیس منطقه کردستان دیگر هیچ دوست و همپیمانی جز اسرائیل ندارد.

العالم-عراق

«نوری المالکی» معاون رئیس‌جمهور عراق طی یک مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد که «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان دیگر تنها شده است و دوستی جز اسرائیل ندارد.

وی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی الشرقیة، اظهار داشت: بارزانی تمام دوستانش غیر از اسرائیل را از دست داده دیگر بدون هیج دوست و همپیمانی باقی مانده است. 

المالکی افزود که شهر کرکوک نمی‌تواند بخشی از منطقه کردستان باشد و بهتر است دولت دومی در منطقه کردستان تشکیل شود و وجود دو دولت در منطقه کردستان بهتر از وجود یک دولت سلطه جو است.

معاون رئیس‌جمهور عراق توصیه کرد که اقلیم دومی در منطقه کردستان ایجاد شود یا استانهای منطقه کردستان به دولت مرکزی ارتباط داده شوند.

وی افزود: منطقه کردستان از وضعیت سیاسی جاری در کشور برای تمدید نفوذش سوء‌استفاده کرد و نیروهای پیشمرگه صرفا از مناطق خود دفاع کردند و زمینی را آزاد نکردند. این همه پرسی نیز به عیان جرأت کردها برای افزایش نفوذ خود در عراق را نشان داد.

المالکی در ادامه به حمایت همیشگی تهران از وحدت عراق اشاره کرد و گفت: کمک و حمایت ایران از وحدت عراق هیچ ضرری ندارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: افتخارات کشور مرهون دانشمندان است/ استمرار درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست


قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ استان


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد