مغرب سفیر خود را از الجزایر فراخواند

يکشنبه 30 مهر 1396
06:32
مغرب سفیر خود را از الجزایر فراخواند مقام های مغرب اعلام کردند که سفیر این کشور در الجزایر برای مشورت درباره اظهارات وزیر خارجه الجزایر علیه رباط فراخوانده شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم وزارت خارجه مغرب با صدور بیانیه ای ضمن بی اساس دانستن اظهارات عبدالقادر مساهل وزیر خارجه الجزایر اعلام کرد که همچنین با احضار کاردار سفارت الجزایر در رباط موضوع غیر مسئولانه و کودکانه بودن اظهارات مساهل به وی ابلاغ شد.

یادآور می شود در پی اظهارات وزیر خارجه الجزایر که مغرب را به «پولشویی در رابطه با حشیش» متهم کرده بود، روز جمعه گذشته کاردار سفارت این کشور در رباط پایتخت مغرب به منظور محکوم کردن " اظهارات غیرمسئولانه" مساهل، به وزارت خارجه  مغرب احضار شد.

وزارت خارجه مغرب همچنین اظهارات وزیر خارجه الجزایر را «غیر مسئولانه و بچه‌گانه» خواند و تأکید کرد که وی به عنوان رئیس دستگاه دیپلماسی الجزایر بایستی مواضع رسمی کشورش در سطح بین‌المللی را بیان نماید و چنین ادعاهای کذب درباره مغرب نمی‌تواند توجیهی برای شکست و مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشورش که تأثیر زیادی بر اقشار مختلف الجزایر از جمله جوانان دارد، باشد.

عبدالقادر مساهل وزیر خارجه الجزایر روز جمعه  گذشته در سمیناری در پایتخت این کشور ضمن رد این توصیف که «مغرب می‌تواند الگویی در آفریقا از لحاظ سرمایه‌گذاری باشد»، تأکید کرد که «مغرب آنگونه که گفته می‌شود در آفریقا سرمایه‌گذاری نکرده بلکه بانک‌های آن به پولشویی درآمدهای حاصله از حشیش اقدام می‌کنند و هواپیماهای مغرب نیز تنها به امر نقل و انتقال مسافران به کشورهای آفریقایی سرگرم نیستند».

0% ...

آخرین اخبار

جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است