درخواست قطر برای اعزام نیرو به سوریه

يکشنبه 13 فروردين 1391
08:27
درخواست قطر برای اعزام نیرو به سوریه نخست وزير قطر بار ديگر بر ضرورت ارسال نيروهاي عربي و بين المللي به سوريه تحت عنوان نيروهاي پاسدار صلح تأکيد کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "حمد بن جاسم" نخست وزیر قطر ظهر امروز در افتتاحیه نشست موسوم به دوستان سوریه در استانبول، گفت: "باید درباره مسأله اعزام نیروهای عربی و بین المللی برای حفظ صلح در سوریه فکر کرد".

وی همچنین با تأکید بر ضرورت افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی بر نظام سوریه، ایجاد مناطق حائل در سوریه، تحت عنوان مناطق امن را خواستار شد.

حمدبن جاسم با بیان اینکه از مأموریت "کوفی عنان" فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب حمایت می کند؛ تأکید کرد که باید همه کمکهای لازم را برای مردم سوریه از جمله کمکهای انسانی فراهم کرد.

حمد بن جاسم همچنین از گروه موسوم به شورای ملی سوریه خواست به تلاشهای خود برای اتحاد همه مخالفان ادامه دهد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

استفاده ایران از همه سازوکارهای بین‌المللی برای تعقیب عاملان و آمران جنایت میناب و لامرد


عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند