بغداد خواستار لغو نتیجه همه‌پرسی است نه تعلیق آن

چهارشنبه 3 آبان 1396
16:04
بغداد خواستار لغو نتیجه همه‌پرسی است نه تعلیق آن یک منبع آگاه در دولت عراق تاکید کرد که بغداد لغو نتیجه همه‌پرسی را می‌خواهد نه تعلیق آن.

العالم ـ عراق

یک منبع آگاه در دولت عراق اعلام کرد که بغداد از منطقه کردستان می‌خواهد نتایج همه‌پرسی جدایی را لغو کند.

به نوشته «اسکای نیوز»؛ این منبع تاکید کرد که بغداد خواستار لغو نتیجه همه‌پرسی جدایی کردستان است نه تعلیق آن.

دولت منطقه کردستان، شب گذشته طی بیانیه‎ای رسمی با تعلیق نتیحه همه پرسی، پیشنهاد آتش بس و برقراری مذاکره با بغداد را ارائه کرد.  

در این بیانیه آمده؛ اقلیم کردستان به منظور جلوگیری از بروز خشونتهای بیشتر و درگیری با ارتش عراق مسئولانه و متعهدانه رفتار خواهد کرد. 

به گزارش فارس، در این بیانیه همچنین آمده است؛ تداوم برخورد و درگیری میان ارتش عراق و پیشمرگه که 16 اکتبر 2017 رخ داد باعث خسارت به هر دو طرف و بروز ناآرامی در بخشهای مختلف عراق شد. ادامه این تقابل و درگیری ضمن اینکه هیچ پیروزی نخواهد داشت منجر به هرج و مرج و بی نظمی خواهد شد و بر زندگی همه تاثیر خواهد گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد