آمريكا فرد مظنون به طراحی حمله بنغازی در سال 2012 را بازداشت كرد

سه شنبه 9 آبان 1396
03:47
آمريكا فرد مظنون به طراحی حمله بنغازی در سال 2012 را بازداشت كرد مقام های آمریکایی روز دوشنبه اعلام کردند که نیروهای عملیات ویژه این کشور یک فرد نظامی را که از طراحان حمله سال 2012 به مقر دیپلماتیک آمریکا در بنغازی لیبی بود بازداشت کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم آن حمله منجر به کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی و کشته شدن سه آمریکایی دیگر شد.

نحوه رسیدگی دولت اوباما به این حمله باعث انتقادات شدید جمهوری خواهان به هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه وقت آمریکا در طول دوران نامزدی وی برای ریاست جمهوری شد.

به گزارش آسوشیتدپرس از واشنگتن، طبق گفته مقام های آمریکایی، کماندوها در ساعات پایانی شب یکشنبه فردی را در لیبی بازداشت و وی را به آمریکا منتقل کردند. انتظار می رود این مظنون در طول دو روز آینده وارد خاک آمریکا شود. این عملیات از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تایید و با هماهنگی دولت لیبی انجام گرفت.

ترامپ درباره این عملیات گفت فرد بازداشت شده که مصطفی الامام شناسایی شده است، در آمریکا محاکمه خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا افزود آمریکا در تلاش برای محاکمه کردن تمامی افراد دخیل در این حمله ساکت نخواهد ماند.

در حمله مرگبار 11 سپتامبر سال 2012 در بنغازی، کریستوفر استیونز سفیر آمریکا در لیبی، شان اسمیت مسئول مدیریت اطلاعات وزارت امورخارجه آمریکا و تایرون وودز و گلن دوهرتی افسران امنیتی آمریکا کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی نامزد فلسطینی‌الاصل در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات‌ آمریکا


تهران آماده مذاکره برای تأمین نفت مورد نیاز مالزی


اسناد جنایات جنگ اخیر به نهادهای بین‌المللی ارائه شد


فرار از پنتاگون؛ استعفای فرمانده دیگری از ارتش آمریکا


پزشکیان: برای معماری جدید امنیتی، دست دوستی به سوی کشور‌های اسلامی دراز می‌کنیم


قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است


خودداری افسران لبنانی از گرفتن عکس با هیأت اسرائیلی


بازی جدید نتانیاهو برای فرار از سقوط و تعویق انحلال کنست


عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد


رونمایی از پرچم‌های کرنر به یاد شهدای میناب