دیدار روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران، ترکیه و روسیه به زودی انجام می‌شود

جمعه 12 آبان 1396
10:30
دیدار روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران، ترکیه و روسیه به زودی انجام می‌شود رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران، ترکیه و روسیه به زودی با یکدیگر دیدار خواهند داشت.

العالم - ترکیه

رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران، ترکیه و روسیه به زودی با یکدیگر دیدار و در خصوص موضوع سوریه گفت‌وگو و رایزنی خواهند داشت.

به گزارش تسنیم، 6 سال بعد از بحران سوریه، کشورهای ایران، ترکیه و روسیه مجموعه نشست‌های آستانه را شکل دادند که تا هفته گذشته، 7 دور از این گفت‌وگوها انجام شده و حاصل آن بوجود آمدن آتش بس در بسیاری از مناطق سوریه و نظارت این 3 کشور بر روند آتش بس بوده است.

همچنین سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان مرداد ماه به ترکیه سفر کرده و با رئیس جمهوری این کشور و همتای خود دیدار داشت و حلوصی آکار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه نیز پس از آن به ایران آمد که این رفت و آمد‌ها طی 4 دهه گذشته بی سابقه است.

با موفقیت اقدامات سه کشور درباره سوریه به نظر می‌رسد که این اتحاد می‌تواند در منطقه توسعه یابد و علاوه بر آن موجب تقویت و تعمیق روابط تهران- مسکو-آنکارا نیز خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است